Shock!

január 24.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Trouble: tavasszal új lemez, Wagnerék novemberben Bécsben játszanak

Valamikor jövő tavasszal jelenhet meg a chicagói doom istenség Trouble új albuma, az első a sorban, amelyen az Exhorderből ismert Kyle Thomas énekel majd Eric Wagner helyén. A zenekar szerint senki sem fog csalódni a végeredményben. Eközben a két régi tag alapította The Skull novemberben európai turnéra indul.

„A dalok nagyon ígéretesen alakulnak”, írja honlapján a Trouble. „Még némi befejező gitármunka van hátra, és az ének is közel áll a befejezéshez. Lenyűgözött minket, micsoda tehetséget hozott Kyle a Trouble-ba – és ezek még csak a demók! A Trouble rajongók minimum elégedettek lesznek! Mind roppant izgatottak vagyunk az új lemez miatt, és alig várjuk, hogy találkozzunk veletek 2013 tavaszán-nyarán!”

A Trouble idén év elején igazolta le az Exhorderből, a Floodgate-ből és az Alabama Thunderpussyból ismert Thomast (a képen), miután az előző énekes, Kory Clarke meglehetősen csúnya módon otthagyta soraikat. Kyle a ’90-es évek végén több alkalommal is kisegítette élőben a zenekart, így a döntés akár nyilvánvalónak is tekinthető (egy akkori koncertfelvétel alább meg is tekinthető vele). Mindazonáltal ez lesz a csapat első lemeze, amelyen nem az eredeti torok, Eric Wagner éneke hallható. A Trouble utoljára 2007-ben jelentetett meg lemezt Simple Mind Condition címmel, laza tizenkét évvel az azt megelőző Plastic Green Head után.

Eric Wagner és az egyik régi Trouble basszer eközben novemberben Európába érkeznek azzal a The Skull nevű formációval, amit eredetileg még Jeff Olson dobossal közösen hoztak össze, de végül aztán az ütős lelécelt a fedélzetről. A csapatban most Kevin Tarpey dobol, a gitárokért pedig Lothar Keller és Mykull Carpenter felel. A műsorában elsősorban régi Trouble témákat szerepeltető zenekar november 11-én Bécsben, az Arenában is koncertezik.

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 Tóth József 2012-10-20 14:06
Úgy legyen! TROUBLE RULEZ!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wendigo - Budapest, Vörös Yuk, 2007. február 24.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. március 26.