Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Trouble: Kyle Thomas hamarosan nekikezd a felvételeknek

Nagyban dolgozik az új lemezen a chicagói Trouble legénysége, akik az új énekessel, Kyle Thomasszal közösen tervezik megjelentetni régóta esedékes következő produkciójukat valamikor még az év vége előtt. Pontos kiadási dátum ugyanakkor még természetesen nincs.

„Kyle megírta az énektémákat és a szövegeket az új Trouble nótákhoz, és készen áll arra, hogy megkezdje a vokálok felvételét. Ha már itt tartunk, fantasztikusan szólnak vele a dalok”, írja a Facebookon a klasszikus doom csapat. „Pénteken visszatérünk a stúdióba, hogy az utolsó finomságokat is felvegyük a gitárokhoz. Már majdnem odaértünk…”

A Trouble idén év elején igazolta le az Exhorderből, a Floodgate-ből és az Alabama Thunderpussyból ismert Thomast, miután az előző énekes, Kory Clarke meglehetősen csúnya módon otthagyta soraikat. Kyle a ’90-es évek végén több alkalommal is kisegítette élőben a zenekart, így a döntés akár nyilvánvalónak is tekinthető (egy akkori koncertfelvétel alább meg is tekinthető vele). Mindazonáltal ez lesz a csapat első lemeze, amelyen nem az eredeti torok, Eric Wagner éneke hallható.

A Trouble utoljára 2007-ben jelentetett meg lemezt Simple Mind Condition címmel, laza tizenkét évvel az azt megelőző Plastic Green Head után.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.