Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Thrown Into Exile: egy dal Boecklin és Bonner új csapatától

1226tieRestore The Truth címmel meghallgatható egy új dal a Thrown Into Exile-től. A csapatban a Devildriver volt dobosa, John Boecklin egyesítette erőit Henry Derek Bonnerrel, a Joey Jordison-féle Scar The Martyr volt énekesével, aki a hírek szerint a Megadeth sorait otthagyó Chris Broderick és Shawn Drover új csapatának frontembere is lett a napokban.

Thrown Into Exile annak az új zenekarnak a neve, amelyet John Boecklin dobos alapított meg Henry Derek Bonnerrel. Egyelőre nem világos, hogy ez a formáció lesz-e a Devildriver sorait nemrég otthagyó Boecklin fő prioritása a jövőben, de tekintve, hogy a Scar The Martyr ex-frontembere nemrég a két ex-Megadeth-muzsikus, Chris Broderick és Shawn Drover friss projektjébe is bekerült, mi inkább nem erre tippelnénk. Az ugyanakkor máris biztos, hogy a banda ma, azaz december 26-án debütál élőben a legendás nyugat-hollywoodi Whisky A Go Go klubban, ahol a Death Angel és az Orchid előtt lépnek fel. Itt végre fény derülhet arra is, kik alkotják a bandát a két főarc mellett…

A zenekar egyik következő szerzeményében Björn „Speed” Strid, a Soilwork frontembere is vendégszerepel majd. Addig is itt van nekünk a Restore The Truth.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.