Shock!

február 28.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

The Dillinger Escape Plan és My Dying Bride a RockParton

A The Dillinger Escape Plannel és a My Dying Bride-dal bővült a RockPart fesztivál idei külföldi fellépőinek sora. A balatonszemesi rendezvény a hazai mezőny terén is egyre jobban beerősít, szóval úgy tűnik, mindenképpen érdemes lesz ellátogatni Balatonszemesre augusztus első felében.

A modern metal egyik leginnovatívabb alakulatának számító The Dillinger Escape Plan és a brit death/doomster My Dying Bride is felsorakozott a Suicide Silence és a Clawfinger mellé az idei balatonszemesi RockPart fellépői között. Aaron Stainthorpe és zenekara bizonyosan sajátos hatást kelt majd partiindulóival a 40 fokos nyári hőségben a tóparton augusztus 7-én, szóval már csak ez az élmény is önmagában megéri az utazást, Greg Puciato és társai pedig garantáltan szétkapják majd ezt a színpadot is augusztus 9-én.

A RockPart eddig bejelentett hazai fellépői között olyan csapatok lesznek, mint a Tankcsapda, az egyik utolsó buliját adó Subscribe, a Road, a Depresszió, az Ørdøg és az Apey & The Pea. További információk itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.