Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Súlyos vastagbél-problémák miatt megoperálták Bill Wardot

0820bwPerforálódott vastagbél-divertikulummal műtötték Bill Wardot, a Black Sabbath eredeti dobosát. Az operáció sikeres volt, és a következő néhány hétben a dobos várhatóan teljesen felgyógyul.

Perforálódott vastagbél-divertikulumok miatt kellett megoperálni Bill Wardot Kaliforniában. A divertikulumok olyan kitüremkedések a bélrendszerben, amelyek elsősorban a rostszegény táplálkozás miatt alakulnak ki, de hatvan éves kor felett ettől függetlenül is igen gyakoriak. A probléma komoly fájdalmakkal járhat, és kezeletlenség esetén további súlyos szövődményekhez vezethet. Eddie Van Halent tavaly nyár végén szintén hasonló elváltozásokkal műtötték, és az operáció a gitáros életét mentette meg orvosai szerint. Ward már jól van, de október 26-ai annapolisi kiállításmegnyitóját el kellett halasztani, ahol saját festményeit mutatta volna be az érdeklődőknek.

Bill Ward saját bevallása szerint pénzügyi, egykori zenésztársai szerint azonban elsősorban egészségügyi okokból nem vett részt a Black Sabbath óriási sikerű újjáalakulásában. A 65 éves zenésznek korábban két szívrohama is volt, emellett évek óta jelentős túlsúllyal rendelkezik.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.