Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ősszel jön a kettes Kill With Hate, Rebellion címmel bemutatták az első új dalt

Rebellion címmel meghallgatható egy friss szerzemény a hazai Kill With Hate-től. Gyémánt Krisztiánék második albuma, az …Into Oblivion ősszel érkezik.

0628kwh

A Lángoló Gitárokon debütált a Kill With Hate első új dala. A csapat második nagylemeze ősszel jelenik meg …Into Oblivion címmel. „Teljesen új alapokra helyeztük a zeneírást az első lemez időszakához képest, így az …Into Oblivion dalaiban három dalszerző is közreműködött: Olt Ákos gitáros és Turcsák Bence dobos mellett az ezen az anyagon már teljes értékű tagként közreműködő Kovács Attila gitáros is hozott néhány szerzeményt, így a különböző zenészek hatásai remekül keverednek majd az új számokban”, mondta a Lángolónak Pornói Patrik basszer. „Egy sokszínű, változatos lemezt várhat a közönség, amelyben a klasszikus death metal elemeket megtartva néhol a műfaj tágabb határait is feszegetjük. Ebben nagy szerepe van a zenekarral régóta hangtechnikusként dolgozó Aenigma kiegészítő samplereinek, effektjeinek is, és a hangszerelést illetően is bátrabban gondolkodunk most, mint az első lemeznél.”

Az Omega Diatribe gitárosa, Hájer Gergő által kevert album ősszel jelenik meg, elődje, a Voices Of Obliteration 2012-ben jött ki. A csapatot július 8-án az A38 Hajón, a The Black Dahlia Murder és Full Of Hell társaságában, július 15-én a Rockmaratonon, július 27-én pedig a holland Korpse vendégeként lehet elcsípni a Dürerben.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.