Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Spinal Cord Fusion: az első új dal a hármas Omega Diatribe-ról

Meghallgatható az első dal az Omega Diatribe február végén megjelenő, Trinity címet viselő lemezéről. A csapatban új frontember debütál az albumon Lucsányi Milán személyében.

0821od

Spinal Cord Fusion címmel új dalt mutatott be az Omega Diatribe. A csapat februárban már harmadik albumával jelentkezik, amely az egyik legelismertebb európai producer, Tue Madsen kezei alatt nyerte el végleges formáját. A Trinity című korongon tizenkét dal kapott helyett, amit már az új frontember, Lucsányi Milán hangja ékesít. A zenekar legközelebb január 12-én csíphető el a Stagediving Fesztiválon, a Dürer Kert nagytermében, valamint márciusban indul a lemezbemutató turné, amely számos nagyobb várost fog érinteni a határon belül és azon túl is.

 

Hozzászólások 

 
+2 #3 Grrrrrjujjuj 2017-11-26 01:15
Basszus, srácok, őszinte leszek. Nemár hogy nincs egy külföldre szakadt haver, aki valami értelmesebb anyanyelvivel át tudna néz(et)ni egytucat dalszöveget?!? És egy vájfülű angolszakos, vagy bármilyen, a rigóutca középfokon túllátó ismerős, aki a kiejtést is kicsit gatyába rázná, hogy ne legyenek benne pironkodásra okot adó bakik? Nem kevés pénzt és energiát pumpáltok a felvételekbe, ne már itt bukjon az egész!!! Nem 1988 van, amikor szótárból lehetett csak szöveget írni.... Én rohadtul drukkolok nektek, tényleg. De ez most kicsit megijesztett. (Na jó, annyira nem gáz, mint mikor nemrégiben valaki a Soilworkös csókával felénekeltetett valami google-translate szöveget....)
Idézet
 
 
#2 John D 2017-11-24 23:18
Nagyon szerettem ezt a zenekart de ez az új énekes nagyon nem jön be. Az előző ezerszer jobb volt. Hiába jó a zene ha visszahúzza az ének...
Idézet
 
 
+8 #1 ez 2017-11-24 13:04
"méksz mí sztrondzser"? "searching for the truly answer"? "never-ending spiral thoughts that sink into itself?" "confused, ripped of"?

wtf? farkas zotya ehhez képest angoltanár.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.