Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Sixx: A.M.: októberben itt a harmadik

Október 7-én jelenik meg a Sixx: A.M. harmadik nagylemeze. Az album címét még nem tudni, de a Gotta Get It Right című első klipet már júniusban leforgatták.

Ugyan nagyban folyik Észak-Amerikában a Mötley Crüe búcsúturnéja, Nikki Sixx másik édesgyermekéről, a Sixx: A.M.-ről sem feledkezik meg: noha úgy fest, hogy két elődjével ellentétben az új lemeznek nem lesz könyves megfelelője, az egyelőre ismeretlen című hármas album azért csak kijön idén októberben. „Ezúttal tényleg túl szeretnénk szárnyalni magunkat”, mondta a készülő albumról Nikki még tavaly. „Úgy kezdtük a dalszerzési szakaszt, hogy leültünk megbeszélni, mennyire tudjuk kiterjeszteni zeneileg a határainkat. Abban maradtunk: menjünk olyan messze, amennyire csak tudunk. Nem akarok párhuzamokat mondani, mert utána az emberekben csak az ragad meg, és nem fogják megérteni, miről beszélek. De minden esélyt megragadunk zenei értelemben, és jelen pillanatban a világon egyetlen előadó sem szól úgy, mint a Sixx: A.M. friss dalai. Biztosan felkerül majd az albumra pár olyan szerzemény, amelyeken meglepődnek majd az emberek. Akárcsak annak idején a Queen, akik szintén mindig megleptek, és minden lemezükön akadt pár dal, amire azt mondtam: el sem hiszem, hogy ez egy rockcsapatból jött elő! Na, pontosan ezt szeretnénk mi is megvalósítani.”

A Sixx: A.M. utoljára 2012 tavaszán, egy díjkiosztón állt színpadra, és 2008 óta ez volt az első élő fellépésük. Turné ugyanakkor most sem igazán sanszos a Mötley elfoglaltságai miatt. Utolsó kiadványuk, az akusztikus 7 EP 2011 végén jelent meg.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.