Shock!

május 22.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

She Sees Everything: megérkezett a második dal Joey Jordison új zenekarától

Vimic névre hallgat az új zenekar, amellyel ismét nyilvánosság elé lép a Slipknotból pár éve eltávolított Joey Jordison. Az első dalt már korábban bemutatta a banda, most itt van mellé egy újabb is She Sees Everything címmel.

0506vimic

A Korn turnéiról háttérvokalistaként és extra ütősként ismert Kalen Chase Musmecci énekes, Jed Simon gitáros (Strapping Young Lad, Scar The Martyr), Kyle Konkiel basszer (Scar The Martyr) és Matthew Tarach billentyűs bútorozott össze Joey Jordisonnal a Vimic nevű új csapatban, amely Open Your Omen címen készítette el első nagylemezét. Az album producere a korábban a The Pretty Reckless-szel és a We Are Harlottal dolgozó Kato Khandwala volt, és a Roadrunnernél jelenik meg valamikor idén: a Simple Skeletons című dalt másfél hete mutatták be, emellett most a She Sees Everything videója is elkészült.

Mint a fentiekből is sejthető, a Vimic a Scar The Martyr romjain formálódott, ám Joey teljesen tiszta lappal akart indulni, miután kirúgták a Slipknotból, ezért döntött végül egy új banda beindítása mellett – amely egyébként hasonlóan működik, mint elődje. A zenekar turnézni is akar majd.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.