Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Senki sem várja tőlem, hogy tisztán énekeljek, és a zenekartól sem, hogy egy operás vokálokkal dolgozó doomcsapattól merítsen”

Hat év után új albummal tért vissza áprilisban az Abysmal Dawn. A Phylogenesis mellé a csapat most egy Candlemass-feldolgozást is közzétett.

0124abd

Április 17-én jött ki a Season Of Mistnél a Los Angeles-i death metalos Abysmal Dawn új, ötödik sorlemeze, amely elég hosszú szünet után követi közvetlen elődjét, a 2014-es Obsolescence-et. „Hosszú idő alatt jutottunk el idáig, de kétségtelenül megérte a várakozást a lemez", mondják. „Mindenki a saját szintje felett teljesített, és elképesztően büszke a végeredményre."

Az alább végighallgatható teljes nagylemez után a banda most egy feldolgozással jelentkezett, méghozzá a Noise magazin mellékletéhez: ez a Candlemass Bewitched dala az 1987-es Nightfall nagylemezről. „Maradt némi extra időnk a stúdióban, és valami olyasmit akartunk csinálni, amit senki sem vár tőlünk”, mondja Charles Elliott énekes/gitáros. „Senki sem várja tőlem, hogy tisztán énekeljek, és a zenekartól sem, hogy egy operás vokálokkal dolgozó doomcsapattól merítsen, pedig nagy hatással volt ránk a Candlemass. Megmutattuk néhány embernek a felvételt, és ugyan meglepődtek, de tetszett nekik, így aztán úgy döntöttünk: hadd menjen.”

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 Equinox 2020-06-05 19:38
Ez nagyon jó, benne van Messiahnak az operássága is. LÁtom a lemezen van Flattening of Emotions cover is.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.