Shock!

július 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Roppant elégedett a Slayer Terry Date-tel

0923arayaTovábbra is nagyban dolgozik új lemezén a Slayer, és noha volt dobosuk szerint az albumra semmi új nem kerül fel, Tom Araya nyilatkozata alapján a helyzet nem egészen ez. A producer Terry Date, a végeredmény valamikor jövő év első felében láthat napvilágot.

„Még csak elkezdtük a felvételeket, épp a dobtémákat rögzítjük, szóval nagyjából két hete foglalkozunk a dologgal", mondta Araya szeptember közepén a SiriusXM-nek. „Vannak anyagaink, amikkel Kerry majdnem két-két és fél éve dolgozik. Igazság szerint három-négy éve kezdtük meg az új lemez összerakását, szóval elég hosszú folyamatról beszélünk, egy ideje dolgozunk már rajta... A dalok egy része egy ideje már készen áll, most már csak véglegesre kell kidolgozni őket, hogy igazán jók legyenek."

A Slayer producere ezúttal Terry Date (Pantera, Deftones, Metal Church, Soundgarden), a szakma egyik legavatottabb kezű mestere. „Nagyszerű munkát végez, nagyon-nagyon jó a srác", jellemezte a közös munkát Tom. „Épp most fejeztünk be egy dalt, ami valakinek szól: öt nap alatt összeraktuk, aztán felvettük a részeinket, ő meg megkeverte. És kibaszott súlyos lett a végeredmény, haver. Fantasztikusan szól, tényleg kurva súlyos."

A banda első Jeff Hanneman nélküli lemeze jövő év első felében jelenik meg a Nuclear Blastnél.

 

Hozzászólások 

 
+3 #4 Gábor 2014-09-23 19:48
Szóval legalább a hangzás jó lesz...
Idézet
 
 
#3 Codename333 2014-09-23 16:17
Nagyon várós! Kiváncis vagyok nagyon.Csalódni sztem sneki sem fog.Én szerintem egyébként nagyon bátor dolog volt Hanneman nélkül is foylatni ezt az egészet.Szeretem a slipknotot is de ott már teljesen kikészített hogy 3-4 évvel Gray halála után is még mindig rá hivatkoztak java részt hogy mért nincs zene.....Bízom benne hogy vérbeli Slayer lemez lesz.
Idézet
 
 
+6 #2 Venomádi 2014-09-23 15:04
Nem tudom hogy az én szegénységi bizonyítványom e de Terry Date-től szart még nem hallottam. És még annyira a Slayertől sem.
Idézet
 
 
+4 #1 kéjsóvár bohóc 2014-09-23 11:47
Vajon Lombardo elégedett-e?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.