Shock!

április 30.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Retek lett az Alcohol új dobosa

Nagyjából egy éve Keresztes „Köpcös" Viktor és Ambrus Zoli (ex-Irigy Hónaljmirigy) lettek az Alcohol zenekar tagjai a frontember Csöves mellett, idén viszont ismét új arcot láthatnak a rajongók a doboknál Ratkai Miklós, azaz Retek személyében.

Csöves, a zenekar vezetője, a következőket fűzte a jelenlegi állapothoz: „Nem fogjuk pittbull kutyaként lerágni ezt a csontot és csivavaként sem fogjuk nyalogatni! Tavaly Köpcös a zenekar tagja lett, mindemellett tudtuk, hogy más elfoglaltságai is vannak, mind zenei, mind más téren. Az egész év próbajellegű volt, és mondhatom, jól is sült el, viszont az idei évben nem tudjuk annyira összehangolni a dolgokat, amennyire szeretnénk. Köpcössel jó viszonyban válunk el, és rengeteg sikert kívánunk neki. Az ex-Akelás Retek koma ismét ismerős arc lehet mindenki számára, egy-két állomáson az őszi bulikon is kisegített minket, és bízom benne, hogy a továbbiakban sem lesz gond! A végleges pontot az i-re úgyis majd csak ott fenn teszik, de addig is mi itt lenn próbálunk ügyeskedni! Köpcössel jó pár próbát, bulit, élményt megéltünk, és teljesen baráti viszonyban válunk el. Ígérhetjük, hogy Retek társaságában igazán mozgalmas, meglepetésben, videóklipekben, új lemezben gazdag évre számíthattok! A banda idén tízéves, rengeteg a terv."

„A néhány próba és koncert alatt azt hiszem elég jó benyomást tettünk egymásra ahhoz, hogy a jövőben is jó dolgok történjenek az Alcohollal. Nagyon lelkesen és örömmel nézek az események elé!", mondja csatlakozásáról Retek.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.