Shock!

május 24.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Rendezte a Cro-Mags körüli névhasználati kérdéseket John Joseph és Harley Flanagan

Hosszú évek hadakozása után végre elrendeződni látszik a Cro-Mags körüli vita: innentől fogva egyértelműen meg lehet majd különböztetni a két csapatot, amely eddig egyaránt ezen a néven futott.

0423cromags

Évek óta megy a néha élő balhékkal is tarkított sajtóbeli anyázás a klasszikus Cro-Mags két alapembere, John Joseph énekes, illetve Harley Flanagan basszer között azon, kinek van joga használni az egyik legpatinásabb NYHC-zenekar nevét. Most végre megegyeztek az ellenérdekelt felek: innentől fogva Flanagan bandája fut kizárólag Cro-Magsként, míg Joseph és Mackie Jayson dobos Cro-Mags JM néven fut tovább. „Mint azt minden hűséges rajongónk és támogatónk tudja, John Joseph, Mackie Jayson, A.J. Novello és Craig Setari hosszú évek óta Cro-Magsként koncertezik", tették közzé utóbbiak. „A közelmúltban jogi egyeztetések folytak Harley Flanagan, John Joseph és Mackie Jayson között, és mind egyetértettünk: a rajongók érdekében fontos, hogy mindenki tudja, kit fog látni, ha lemegy egy koncertre. Így létrejött közöttünk egy megállapodás a további félreértések elkerülése végett."

Míg véglegesítik az átállást, a Cro-Mags JM a következő pár hónapban még Cro-Magsként játszik majd, akárcsak Flanagan zenekara, augusztus 1-től azonban elméletileg nem lehet majd kavarodás a kérdésben. A viták lezárásának örömére Joseph és társai hamarosan neki is látnak egy új nagylemez elkészítésének.

 

Hozzászólások 

 
#1 White Sunday 2019-04-24 12:31
Szomorú lett volna, ha nem Harley kapja a nevet.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2004. október 29.