Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Reign In Blood + Bowels Of Repugnance = Omen Of Disease

Omen Of Disease lesz a chicagói Broken Hope visszatérő albumának címe, amely valamikor nyár végén jelenik meg a Century Mediánál. A lemez zenei anyagát már rögzítették, már csak az utómunkálatok vannak hátra.

„Ígérem: ez a death metal album a lehető legvadabb, legszilajabb, legfertőzőbb és leghalálosabb teremtmények közé tartozik. Én szóltam előre!”, mondja az Omen Of Disease-ről Jeremy Wagner gitáros, aki korábban úgy jellemezte a lemezt, mintha csak valaki a Slayer Reign In Bloodjának intenzitását és horrorját társítaná a Broken Hope Bowels Of Repugnance-ének szélsőségességével és betegségével. Az albumra a címadó téma mellett olyan dalok kerülnek fel, mint a The Flesh Mechanic és a Give Me The Bottom Half. A stúdióban Chris Wisco és Scott Creekmore hangmérnökök segítették a csapatot.

A Broken Hope 1991-ben adta ki Swamping In Gore című debütáló albumát, majd még három további sorlemezt adtak ki a Metal Blade-nél. A zenekar mindig is híres volt különleges brutalitásáról és beteg szövegvilágáról, amivel még a death metal színtérről is messze magasan kilógtak. Arról is elhíresültek, hogy 1995-ös Repulsive Conception albumuk egyik dalában egy pitbull is vendégszerepelt. A banda az 1999-es Grotesque Blessings lemez után feloszlott, majd 2010-ben alakultak újjá, ám a Broken Hope újonnani beindításában Joe Ptacek énekes már nem vehetett részt: a frontember öngyilkosságot követett el az év elején, nem sokkal azután, hogy megegyezett a folytatásról a főnök Jeremy Wagner gitárossal és Shaun Glass basszerrel. A tragédia két évre ismét lelassította a folyamatokat, ám 2012 elején a Broken Hope tényleg visszatért.

A zenekar mostani felállásában Wagner és Glass mellett Damian Leski énekes, Chuck Wepfer szólógitáros és Mike Miczek dobos érdekelt. 

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.