Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Radiated: a harmadik szám az új Monstrosityről

Tizenegy év óta először új lemezzel jelentkezik a floridai Monstrosity. A The Passage Of Existence-ről máris meghallgatható a Radiated című szerzemény.

0628monstrosity

2007-ben, Spiritual Apocalypse címmel adta ki legutolsó albumát a floridai Monstrosity, most azonban végre megérkezik a floridai death metalosok hatodik nagylemeze is. A The Passage Of Existence a Metal Blade kiadó gondozásában kerül a boltokba szeptember 7-én, és Jason Suecof, illetve Mark Lewis egyaránt dolgozott a végeredményen.

„Hadd mutassam be nektek a mesterművek mesterművét a Monstrosity-univerzumban!", mondja Lee Harrison dobos. „Ennek az albumnak ugyanakkor bizonyos módon igazságot kell szolgáltatni, így kérek minden hallgatót, hogy készüljön fel a feladatra: ne játsszátok le ezt a lemezt valami olcsó hordozható magnón vagy a kis fülhallgatóitokon. Úgy készítettük el az albumot, hogy hangosan dörrenjen meg egy gyilkos cuccon. Tegyétek meg magatoknak ezt a szívességet legalább az első néhány alkalommal, amikor meghallgatjátok. Tudom, mennyire rettenetes közhely azt mondani, hogy hallgasd hangosan, de ezt az anyagot tényleg erre csináltuk. Hallgassátok meg többször. És ezek a nóták élőben is ütni fognak, alig várjuk, hogy játszhassuk őket a koncerteken!"

monstrosity_cA lemezre az alábbi számok kerülnek:

01. Cosmic Pandemia
02. Kingdom Of Fire
03. Radiated
04. Solar Vacuum
05. The Proselygeist
06. Maelstrom
07. Eyes Upon The Abyss
08. Dark Matter Invocation (digipak bónusz)
09. The Hive
10. Eternal Void (digipak bónusz)
11. Century
12. Slaves To The Evermore

A Cosmic Pandemia és a Kingdom Of Fire dalok már ismertek, most a Radiated is meghallgatható. A csapat felállásában Harrison mellett Mike Hrubovcak énekes, Mike Poggione basszer, illetve Mark English és Matt Barnes gitárosok játszanak.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.