Shock!

április 16.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Pumpkins United-felállású Helloween, Epica és Metal Allegiance a FEZEN-en

Jön a FEZEN-re a Pumpkins United felállásban koncertező Helloween, az Epica és a Metal Allegiance is. A fesztivált 2018. július 25-28. között rendezik Székesfehérváron.

0208helloween

Több mint három évtized dalaiból válogatva, maratoni programmal tér vissza Székesfehérvárra a Helloween. A német power/speed metal stílusteremtő nagyágyúi tíz év után, különleges felállással térnek vissza a FEZEN-re. A Pumpkins United turnén visszatért a csapatba Michael Kiske énekes és Kai Hansen gitáros, de mostani felállásból is színpadra lép Andi Deris énekes és Sascha Gerstner gitáros. A legendás felállásban érkező csapat ritkán, vagy eddig még soha nem játszott dalokat is hoz a július 25-i fezenes koncertjükre. Pozsonyi bulijukról itt írtunk.

Az európai metalszintér megkerülhetetlen zenekara, az Epica is fellép a 2018-as FEZEN-en. A szimfonikus metal holland sztárjai a könnyebb helyett inkább a minőségibb utat választják, így nem csoda, hogy tavaly rögzített legfrissebb albumokon a fafúvósoktól a vonósokig csupa élő hangszerrel szólaltatták meg zenéjüket, nem számítógépes hangokkal. A férje révén Magyarországhoz is kötődő Simone Simons vezetésével érkező Epica július 25-én játszik a FEZEN-en

Bár elcsépelt az all-star kifejezés,de nehéz mást találni egy olyan metal zenekarra, ahová a tagok a Dream Theaterből, a Megadeathből és a Testamentből érkeztek. A Metal Allegiance-re tehát nyugodtan mondhatjuk, hogy all-star metal alakulat. Az ex-Dream Theater, ex- Avenged Sevenfold dobos, a legendás Mike Portnoy, a Megadeth basszeros David Ellefson, a Testamentből ismerős Alex Skolnick és Mark Menghi alakulata egyedülálló zenei élményt ígér. Énekesi poszton az Overkill vezére, Bobby Blitz biztosan jelen lesz, de nem ő lesz az egyetlen, aki mikrofont ragad július 25-én. A szupergroup a FEZEN-en mutatkozik be a magyar közönségnek.

Még mindig csak a felsorolás elejénél tart a FEZEN, a korábban bejelentett Mr. Big, Fozzy, Enter Shikari hármashoz most újabb három fémes csapat csatlakozott, de ahogy korábban is ígérték a szervezők, más műfajok rajongóinak sem kell csüggedniük. A székesfehérvári fesztivál négy napos bérlete karácsonyig 14.990 forintért kapható, a napijegy pedig 6990 forintba kerül. A diákoknak idén is még kedvezőbb áron kínálják a belépőt a szervezők, a bérletet most 12.990 forintért vehetik meg az érvényes magyarországi diákigazolvánnyal rendelkezők, a napijegyért pedig 5990 forintot kell fizetniük. Ez persze még csak a felsorolás eleje, az első három rock név után érkezik hamarosan a többi, nem csak ezekből a műfajokból, és a tavalyi teltházból kiindulva a bérletvásárlást sem érdemes sokáig halogatni. A 2017-es FEZEN-re a nyitás előtt elfogyott az összes bérlet, így most érdemes időben lecsapni a karácsonyig extrakedvezményes jegyekre.

 

Hozzászólások 

 
#6 P 2017-12-07 19:29
Remélem, hogy nem 1,5 órás szett lesz a Helloween, hanem hozzák legalább 2-re, ha nem 2.5-re. :)
Idézet
 
 
+6 #5 bogar 2017-12-06 21:39
Idézet - ördöngös:
A Metal allegiance az mi? Ilyen béna névvel csak valami oltári nagy hakni lehet.


Az is, de a jobbik fajtából. :-)
Idézet
 
 
-6 #4 ördöngös 2017-12-06 15:46
A Metal allegiance az mi? Ilyen béna névvel csak valami oltári nagy hakni lehet.
Idézet
 
 
+2 #3 Kondi István 2017-12-06 15:22
Helloween, Mr Big, Metal Allegiance... És én még azt hittem hogy nem fogják tudni überelni a mostani Saxon-Alice Cooper-Glenn Hughes hármast. Hát tévedtem. Nem akármilyen felhozatal ez. Ami az Allegiance-t illeti, John Bush, Mark Osegueda ill. Chuck Billy jelenléte is esélyes, legalábbis a januári anaheim-i bulin ők is ott lesznek, hátha ide is ők jönnek majd. Azért remélem, hogy Mike a Sons of Apollóval is útba ejt minket!!
Idézet
 
 
+7 #2 Bólogató kutya 2017-12-06 12:27
Fozzy, Metal Allegiance! AKUTYAFÁJÁT!
De a többinek is örülök, lesz súlya a fesztiválnak!
Idézet
 
 
+7 #1 Maradonnna 2017-12-06 12:07
köszi Fezen :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.