Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Pete Way megtisztult a ráktól, és Vivian Campbell is jobban van

0519vivNéha ránk férnek a pozitív hírek is: Pete Way, a UFO ex-basszusgitárosa teljesen megtisztult a ráktól, és a legfrissebb hírek szerint Vivian Campbell állapota is javul.

Ugyan azt mondják, egy rákos megbetegedés eredményes kezelése után három évnek átlagban háborítatlanul el kell telnie ahhoz, hogy valakit ténylegesen gyógyultnak nyilvánítsanak, jelenleg úgy fest, jó úton halad a gyógyulás felé Pete Way, a UFO ex-basszere, akinél tavaly diagnosztizáltak prosztatarákot. Mivel korai stádiumban ismerték fel nála a betegséget, így sikerült azt eredményesen kezelni is, és a legfrissebb tesztek szerint a 63 éves zenész szervezetében már nincsenek daganatos sejtek.

Szintén jó hírekről számolt be Vivian Campbell, a Def Leppard gitárosa (a képen), aki jelenleg is turnézik zenekarával az Egyesült Államokban, méghozzá a KISS társaságában. A zenészt kedden vizsgálták meg Bostonban, és a teszteredmények szerint a nemrég ismét megújult erővel támadó limfómás megbetegedés ismét visszaszorulóban van nála. Ettől függetlenül Vivian ősszel, a turné végeztével őssejt-transzplantáción esik majd át, és a műtét előtt még egy újabb kemoterápiás kör is vár rá.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.