Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Pete Way is rákos, Vivian Campbell javul

0611campbellJobban van és a gyógyulás útjára lépett Vivian Campbell, a Def Leppard gitárosa, akinél idén állapították meg, hogy limfómás megbetegedésben szenved. Rossz hír azonban, hogy egy másik legendás rockzenésznél most diagnosztizáltak prosztatarákot: Pete Way, a UFO egykori basszere máris kapja a kezeléseket.

„Bárkinek, akit érdekel: miután elvégezték rajtam az újabb PET vizsgálatot és a többi soron következő tesztet, majd kiértékelték azokat: hivatalosan is gyógyulófélben vagyok a Hodgins-limfómából”, tette közzé a Facebookon Campbell (a képen). „Ez a jó hír. A rossz pedig az, hogy innentől fogva nincs kifogásom arra, miért nem megyek le edzeni…”

Campbell állapota tehát egyre jobb, ám szinte ezzel párhuzamosan rossz hírek érkeztek Pete Way, a UFO egykori basszusgitárosa felől. A 62 éves zenésznél nemrég prosztatarákot állapítottak meg a szakemberek, és máris kapja a megfelelő kezeléseket. „Szerencsés vagyok”, mondta Way a Classic Rocknak. „Ez prosztatarák, nem tüdőrák vagy hasnyálmirigyrák: ha rákos leszel, ez a lehető legjobb változat, és elég korán észre is vették.” A zenésznél egyébként véletlenül vették észre a problémát, amikor egy rutinszerű májvizsgálaton esett át. Utóbbira azért volt szükség, mert Way egyrészt évtizedeken át komoly alkoholproblémákkal küzdött, amivel eleve hazavágta a máját, de emellé időközben még egy hepatitiszes megbetegedés is társult.

Waynek az orvosok jó esélyeket mondanak a gyógyuláshoz, régóta készülő szólóalbuma, a Walking On The Edge azonban így csak 2014-ben jelenik meg az eredetileg tervezett idei dátummal szemben.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.