Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Paradise Lost: nézd meg a Cristinával és Gusszal közösen játszott dalokat!

0619cristinagregA június 17-ei Metal Hammer Golden Gods díjátadón ünnepelte pályafutásának huszonötödik jubileumát a brit Paradise Lost. A zenekar három számot játszott el a gálán, kettőt speciális vendégekkel – a Say Just Words Cristina Scabbiával megerősített változatának és az Into The Void Gus G.-vel nyomott verziójának felvétele alább meg is tekinthető.

Az idei londoni Metal Hammer Golden Gods gála főattrakciója a Motörhead volt, a Paradise Lost azonban szintén kiemelt fellépőként tette tiszteletét a díjátadón, hiszen itt ünnepelték meg fennállásuk negyedszázados évfordulóját. Nick Holmes és társai a tavalyi Tragic Idol album élőben azelőtt még sosem játszott Theories From Another World dala mellett két számot játszottak el a speciális fellépésen: a Say Just Wordsöt a Lacuna Coil énekesnője, Cristina Scabbia vendégszereplésével, illetve a Black Sabbath Master Of Reality lemezéről származó Into The Voidot, méghozzá Gus G., a Firewind és Ozzy Osbourne gitárosával közösen. A két dal videófelvétele alább megtekinthető.

A Paradise Lost ősszel négyállomásos brit jubileumi körútra indul, ahol a Lacuna Coil és a Katatonia játszik előttük vendégként. A zenekar július 26-án Balatonszemesen, a Rock Beach fesztiválon is ott lesz.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.