Shock!

április 17.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ozzy sajnálja, hogy nem Bill Ward dobolt a Black Sabbath utolsó turnéján

Ozzy Osbourne bevallotta: utólag már sajnálja, hogy nem Bill Ward dobolt a Black Sabbath The End turnéján. A dobos anyagi és egyéb természetű viták miatt maradt ki a körútból.

Noha a turné 2011-es bejelentésekor tartott sajtótájékoztatón ő is ott volt társaival Los Angelesben, végül – akkoriban általunk is igen alaposan dokumentált módon – nem vett részt a Black Sabbath utolsó turnéján Bill Ward. A dobos azt állította, társai nem akarták kellőképpen megbecsülni anyagi szempontból, a többiek pedig rendszerint Ward egészségügyi és fizikai állapotát emlegették fő indokként. Ozzy Osbourne, aki az utóbbi időben több kijelentést tett, amelyek szerint nem annyira élvezte a The End turnét, most azt nyilatkozta: már bánja, hogy nem tudtak megegyezni.

„Először is: nem örültem a ténynek, hogy Bill Ward nincs ott”, felelte az énekes a Kerrang!-nek, amikor arról érdeklődtek, mi volt a gond a körúttal. „Az emberek akkoriban rám kenték ezt, de őszintén mondom: nem én tehettem róla. Kurvára nem is volt időnk együtt lógni, be kellett indítani a gépezetet, de sajnálom, hogy nem működött a dolog Bill-lel. Tommy Clufetos óriási munkát végzett a turnén, de ezt az egészet mi négyen kezdtük el, és négyünknek is kellett volna befejezni. Az utolsó koncertek Birminghamben kicsit keserédesre is sikeredtek, mert mind belegondoltunk, mennyire messzire jutottunk, mennyi mindent csináltunk, és jó lett volna ezen közösen megosztozni. Talán egy napon majd lesz egyetlen utolsó koncert, nem tudom.”

Ozzy megismételte: a The End turné során akadtak nehézségei. „Néha kicsit bonyolult volt a dolog. Mindannyian idősebbek vagyunk ma már, és el is fogadjuk ezt. Nem Ozzy Osbourne-ról és a Black Sabbathról volt szó, hanem a Black Sabbathról, amelynek csak a negyede vagyok én, és néha úgy éreztem, egyesek néha azt akarják: kevésbé legyek Ozzy. De hát nem lehetek más, csak önmagam…”

 

Hozzászólások 

 
#3 Claudius Oltarimanus 2019-05-28 01:47
Nem volt kit szivatni a turnén....:D
Idézet
 
 
#2 Simon Zoltán 2 2019-05-27 19:59
Idézet - Codename333:
Nem értem h anyagilag mért nem tudtka megegyezni mikor már ígyis annyi pénzt összerántottak hogy ha még 70 évet élnének sem kéne műszakozni. Akkor már nem jobb lett volna megadni Bill-nek amit akar de leglaább a teljes felállás együtt lett volna

....pörgetni kell a nevet a médiában folyamatosan, akkor lehet eladni az accessories-t....ettől függetlenül minden tiszteletem a csapaté az életművüké és a Budapesti koncertért. ( én is szerettem volna a Bill Wardot, de szerintem sem volt realitása, hogy bírná fizikailag vagy nem tudom (?)
Idézet
 
 
#1 Codename333 2019-05-26 18:47
Nem értem h anyagilag mért nem tudtka megegyezni mikor már ígyis annyi pénzt összerántottak hogy ha még 70 évet élnének sem kéne műszakozni. Akkor már nem jobb lett volna megadni Bill-nek amit akar de leglaább a teljes felállás együtt lett volna
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.