Shock!

április 16.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ozzy megismételte: nem élvezte a Black Sabbath utolsó turnéját

Ozzy Osbourne megismételte szeptemberben tett kijelentését, miszerint nem élvezte igazán a Black Sabbath utolsó turnéját. Az énekes saját bevallása szerint sokkal jobban szeret önálló bulikat adni.

0119sabs

Szeptemberben Ozzy Osbourne azt mondta a Philadelphia Inquirernek, hogy nem igazán érezte jól magát a Black Sabbath utolsó turnéján, a 2017 februárjában befejeződött The End körúton. Most megismételte mindezt a Rolling Stone-nak, és kicsit bővebben is kifejtette a témát: „A Sabbathtal csak egy énekes vagyok egy zenekarban. A szólóbandám más ügy, ott sokkal több a szabadságom, és remekül szórakozom közben. A Sabbathban ez kurvára nem megengedett. Ott minden túl komoly. Tony meg is próbált sarokba szorítani: nehogy dumálj a szólóim közbe, bazmeg! Én meg: oké, biztos vagy benne? Csak mert a kibaszott dal nagy része szólóból áll… Csak az intro öt perc, utána énekelek mondjuk két másodpercig, aztán jön még egy szóló. A saját zenekarommal viszont eleve arra törekszem, hogy jól mulassak, számomra ugyanis erről szól a zene. Nem vagyok valami kurvára komoly énekes, csak egy frontember, aki megpróbálja beindítani a közönséget.”

Ami Tony Iommit illeti, erre a megnyilvánulásra még nem reagált, de a szeptemberiekre még akkoriban mondott pár szót: „Olvastam, mit mondott Ozzy, de nem tudom, mire gondolt. Én személy szerint remekül éreztem magam az utolsó turnén, hogy ismét a többiekkel zenélhettem, és Ozzy sem említette egyszer sem, hogy bármi problémája lenne. Nekem úgy tűnt, élvezi a dolgot, és sokat is nevettünk, szóval tényleg nem tudom. Lehet, hogy csak kiragadták azt az idézetet a szövegkörnyezetéből.”

Eszerint tehát mégsem… A képet ugyanakkor árnyalja, hogy nem sokkal első nyilatkozata előtt, nyár elején maga az énekes vetette fel: ő a maga részéről nagyon szívesen játszana 2022-ben a csapattal a Nemzetközösségi Játékok birminghami nyitógáláján.

Ozzy jelenleg egy súlyos kézfertőzés után lábadozik, amely miatt észak-amerikai turnéja utolsó pár állomását le is kellett mondania. Ezeket a koncerteket 2019 elején pótolják. Nyáron mi is megnéztük az énekest Prágában, illetve Firenzében.

 

Hozzászólások 

 
#3 Gábor 2018-11-01 13:03
Megismételte?
Lehet hogy már elfelejtette, mit mondott elsőre....
Idézet
 
 
#2 Thasaidon 2018-10-31 12:44
Mondjuk ha bármely zenekar énekese elkezdene pofázni a szólók közben, azt én is fejbedobnám az első kezem ügyébe kerülő, szilárd objektummal. :-D
Idézet
 
 
#1 a.magyar 2018-10-31 11:53
Azért amikor megjött a gázsi,azt biztos élvezte!:-)))
Szarházi dolognak tartom a visszafelé köpködést,lezár tak valamit,teltház zal,totális sikerrel,erre tök feleslegesen elkezd szart dobálni!Mi ennek az értelme?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.