Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Oliva Wacken előtt: „Jó formába lendítem magam, és kiütök mindenkit!”

0602olivaZeneileg még Jon Oliva sem tudja pontosan, mit csinál majd jövő nyáron Wackenben a Savatage, azt meg főleg nem, hogy követhetik-e a hosszú évek óta várt újjáalakuló megabulit további fellépések. Az ugyanakkor biztos, hogy a zenekar főembere már nagyban készül a koncertre, és fizikailag is jó formába szeretne lendülni nyárra.

„Amikor felmerült ez az egész wackenes lehetőség, azt mondtam: ha valamikor, hát most kell valamit csinálnunk”, mondta Olive a Femme Metalnak. „Nem 60 éves koromban akarok nekifogni… Megemlítettem ezt Paul O’Neillnek, aki azt válaszolta: oké, megcsináljuk Wackent, de várjuk ki a Trans-Siberian Orchestra téli turnéjának a végét, aztán akkor januárban majd leülünk, és átbeszéljük, hogy pontosan mit is fogunk csinálni.”

Miután Wackennek híre ment, a zenekarhoz természetesen további lehetőségek egész sora futott be, ám Oliva szerint még ők maguk sem döntötték el, pontosan mit is akarnak csinálni. „Kaptunk már ajánlatokat az Egyesült Államokból, Görögországból és Dél-Amerikából is, de még meg kell vizsgálnunk, hogyan is állunk neki ennek az egésznek. Teljesen őszintén mondom, hogy Paullal a téli turné összeszervezésének káoszában még csak felületesen futottuk át, mit szeretnénk, és majd csak utána állítjuk össze pontosan a menetrendet. Annyit már most is tudunk, hogy a Gutter Ballet-val kezdünk majd, ebben mindenki egyetértett. Először a Trans-Siberian Orchestra játszik, szerintem olyan 40-50 percen át nyomjuk majd a legnagyobb dalokat, aztán Paul bekonferál engem, és nekifutunk a Savatage-dolognak. Ez a Gutter Ballettel indul majd, de itt tényleg befejeztük a beszélgetést a témáról, és abban állapodtunk meg, hogy akkor majd január 10-én folytatjuk. A mostani állás szerint csak Wackenben lépünk fel, de ha minden letisztul, nem zárnám ki annak a lehetőségét, hogy emellett legyen pár másik buli is. Szerintem február-március tájékán várható egy sajtónyilatkozat a részletekkel.”

Chris Caffery gitároshoz hasonlóan természetesen Oliva is nagyon várja a fellépést, és igyekszik összeszedni magát nyárra. „Tök jó, hogy megcsináljuk ezt az egészet, nagyon izgatottan várom már. Az utóbbi hat hónapban egészségügyileg is megpróbálom összeszedni magam: leadtam némi felesleges súlyt, és sokkal jobban is érzem magam. Még most is sok tennivalóm van, de ez a fellépés most mindenképpen motivációt ad ehhez. Úgy állok a dologhoz, hogy oké, jó formába lendítem magam, és kiütök mindenkit!”

 

Hozzászólások 

 
+2 #3 Valentin Szilvia 2014-12-26 21:39
Idézet - Vasút:
A szerkesztő társaság 2014-es kedvenc album listáit mikorra várhatjuk? :)


Januárban. Igyekszünk minél hamarabb. :)
Idézet
 
 
-1 #2 Vasút 2014-12-26 21:29
A szerkesztő társaság 2014-es kedvenc album listáit mikorra várhatjuk? :)
Idézet
 
 
+4 #1 pumpika666 2014-12-26 18:04
könyörgöm, fogyjon le, mert ott fog megpusztulni a színpadon a szívével :( :(
én is kövér vagyok, de hozzá képest egy csontváz. iszonyat módon elhagyta magát, ezt nem lehet a hormonokra fogni, meg a genetikára. idén több mint 20 kilót sikerült leadnom úgy hogy meló mellett heti 3-5x eljártam terembe, kajálást szinte alig kellett visszafognom. neki meg azért nem a heti 50-60 órás mellett kellene kicsit sportolgatni
imádom a savatage-t, remélem lesz dvd/kéksugár a koncertből
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.