Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nézd meg a Carson Coma friss videóját!

Az összeesküvés-elméletekre reflektál a Carson Coma eddig legromantikusabb dala. A Paul McCartney halott a zenekar ötödik születésnapi koncertjén lesz először élőben hallható, április 6-án, az MVM Dome-ban.

0906_carsoncoma

Frida Kahlo a zenekar első hip-hop kollaborációja Beton.Hofival. A Miki357 által rendezett klipes dalról Fekete Giorgio, a zenekar frontembere így nyilatkozott: ,A dal a klasszikus magyarországi mainstream hírességek (valóságshow-győztesek, X-Faktor zsűri, stb.) iránti megvetésemről szól, Frida Kahlo (aki viszonylag ismeretlenül halt meg) és férje, Diego Rivera, korának elismert művésze példáján keresztül. Hosszú távon az igazi tehetség mindig kifizetődik - még akkor is, ha addigra a művész már rég halott. Legalábbis remélem."

A Paul McCartney halott fekete-fehér klipjében a zenekar tagjai megidézik az '50-es évek híresen rossz sci-fijeit, benne filmes bakikkal és táncoló űrlényekkel.
,,A dal címe a Paul McCartney halott elnevezésű konteóból adódik, miszerint a neves zenész 1966-ban elhunyt és a Beatles fennmaradása érdekében egy dublőrrel helyettesítették. A különféle összeesküvés-elméletekre reagáló refrén mellett egyébként egy szerelmes számról van szó, az egyik eddigi legromantikusabb Carson Coma dalról. Félresikerült egyéjszakás kalandok, laposföldhívők, szétvert barcelonai lakások, megérkezés" - meséli a dalról Héra Barnabás, a zenekar dobosa.- ,,Régóta szerettünk volna már egy fekete-fehér klipet, ez ennek szellemében pedig az 50-es évek rossz sci-fi filmjeire utal, tele az Ed Wood-féle bakikkal."

Aki élőben szeretné látni a Carson Comát, ebben az évben először az MVM Dome-ban, a gárda első igazán nagyszabású fellépésén teheti meg, április 6-án, a Live Nation Hungary szervezésében, ráadásul ezzel a koncerttel a zenekar egyben az ötödik születésnapját is ünnepli. Részletek itt.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#6 Tuonela 2024-03-25 14:04
Én úgy látom, hogy a Carson Coma jelenti ma azt, amit az én fiatalkoromban a Kispál. Csak pont annyival idegesítőbb annál, amennyivel általában a mai popzene a 90-es évek slágereinél. Egyébként nem feltétlenül van bajom a mainstreamebb rockzenekarokka l, a velük korábban együtt is működő Ivan and the Parazolt például kifejezetten szeretem, és szívesen olvasnék is róluk többször az oldalon. A Carson Coma viszont mind énekstílus, mind szövegek terén olyan mértékben áll távol tőlem, hogy egyáltalán nem tudom őket értékelni, pedig az látszik, hogy alapvetően tudnak zenélni.
Idézet
 
 
#5 hároméves férfi 2024-03-25 09:51
A kődurva underground death metalos arcok annyira nem bírják elviselni, hogy hírt adnak egy mainstream zenekarról, hogy alatta flexelnek a 20 éve nem létező Necrophagisttal és megvetően le se hajlandók írni a cikkben szereplő zenekar nevét normálisan, azt is csupa kisbetűvel.
Ún. kisfasz energia.
Idézet
 
 
#4 Goodbye 2024-03-25 09:17
Az előző dal reményt adott, hogy visszatérnek a fénykori szintjükhöz. Ütős zene, jó szöveg. Ez második meg megint gyenge minden szempontból.
Idézet
 
 
#3 nsz 2024-03-24 22:20
Le is pörgettem - na nem a karson komát, hanem a Necrophagistot - tökéletes!
Idézet
 
 
#2 Acélfotel 2024-03-24 21:23
Ne is mondd! Tökéletes tech death metal album ahol a kegyetlenül technikás hangszerkezelés igazi DALokban ölt testet.
Idézet
 
 
#1 Rcooley 2024-03-24 16:21
Idén 20 éves a Necrophagist Epitaph mesterműve!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.