Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nevet változtatott a Beastmilk

0304gpGrave Pleasures néven megy tovább a finn Beastmilk, akik 2013-ban jelentették meg első lemezüket, a komoly szakmai elismeréseket és közönségsikereket hozó Climaxet. A folytatás őszre várható.

Távozott a Beastmilkból Johan „Goatspeed" Snell, a zenekar alapító gitárosa. A zenekar közleménye szerint a felek mindent megtettek annak érdekében, hogy közös nevezőre jussanak a vitás kérdésekben, de nem sikerült megegyezniük. Snell így kilépett, a banda pedig Grave Pleasures néven folytatja tevékenységét. Saját bevallásuk szerint nem is lehetnének ennél elszántabbak egy gyakorlatilag teljesen elkészült új lemezanyaggal a tarsolyukban: Goatspeed lelépése után hivatalosan is taggá vált Juho Vanhanen gitáros, aki eddig csak a koncerteken segítette ki őket, a frontember Kvohst, a basszer Arino és Linnéa Olsson gitáros alkotta mag pedig természetesen maradt.

A Grave Pleasures emellett új lemezszerződést is kötött, és májustól stúdióznak Tom Dalgety producer (Killing Joke, Royal Blood) irányítása alatt. A megjelenés szeptemberre várható, és utána egy alapos európai turné is kinéz a csapatnak. „A felállás sosem volt ennél erősebb", mondja a változásokról Kvohst. „Lehet, hogy a név változott, de a dalok és az élő teljesítményünk jobb lesz, mint valaha."

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 Bandikaaa 2015-03-04 22:58
Miért nem BREASTmilk lett?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.