Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nevet és stílust változtatott a Devil You Know

Light The Torch néven megy tovább a Devil You Know. Howard Jonesék nem jószántukból döntöttek így, mivel az eredeti elnevezéssel nem tudott volna tovább játszani a zenekar.

0731ltt

Megváltoztatta nevét a Devil You Know: az eddig két lemezt megjelentetett csapat innentől fogva Light The Torch néven megy tovább. „A személyi változások és az azt egy éve, végeláthatatlanul követő jogi vonatkozások miatt úgy éreztük, itt az ideje a Devil You Know pihentetésének", áll a meglepő döntést indokló nyilatkozatban. „Mindent megtettünk annak érdekében, hogy ne kelljen meghoznunk ezt a döntést, de szükség volt rá annak érdekében, hogy továbbléphessünk. Örökre hálásak leszünk mindazoknak, akik velünk tartottak az utazáson, most azonban úgy döntöttünk: tökéletes az idő arra, hogy valami teljesen mást írjunk és rögzítsünk. Valami olyat, amiben tükröződik, mi áll mögöttünk, és mivé lettünk. Az új lemezünk keverése már majdnem kész."

A Light The Torch első albuma még idén kijön a Nuclear Blastnél, és állítólag sokkal szabadabb megközelítésű, más jellegű anyag lesz, mint a Devil You Know két lemeze. A csapat három tagja jelenleg Howard Jones énekes, Francesco Artusato gitáros és Ryan Wombacher basszusgitáros – a névváltoztatásra állítólag John Sankey dobos egy évvel ezelőtti távozása miatt volt szükség, mivel nem tudtak megegyezni a paraméterekről.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.