Shock!

január 24.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Neves vendégek egész sorával érkezik Jordan Rudess új szólóalbuma

Április 19-én új szólóalbummal jelentkezik Jordan Rudess. A Wired For Madness címadójának egyik felvonása máris meghallgatható.

0313rudess

A Music Theories Recordings / Mascot Label Group kiadásában érkezik jövő hónapban Jordan Rudess új albuma. A Dream Theater billentyűse olyan vendégekkel közösen készítette el a lemezt, mint Marco Minnemann, Vinnie Moore, Guthrie Govan, Joe Bonamassa és John Petrucci, de felbukkan a dalokban James LaBrie, Rod Morgenstein, sőt, a filmsztár Elijah Wood is. „Azért élek, hogy kreatív lehessek", mondja Rudess. „Ha megkapom a teret és a szabadságot ahhoz, hogy játsszam a zenémet, olyan leszek, mint egy antenna, amely befogja a körülöttem kavargó gondolatokat és érzéseket. És természetesen azok a zenék is inspirálnak, amiket hallok: ez lehet valami vad elektronikus muzsika is, mint Richard Devine vagy az Aphex Twin, de komolyzene is, például egy csodálatos Chopin-noktürn. jordanrudess_cDe ezen a lemezen még blues is akad, a Just Can't Win ugyanis egy koszos bluesnóta. Meghívtam hozzá Joe Bonamassát és egy teljes rézfúvós szekciót, hogy tényleg úgy szólaljon meg, ahogy kell. A progresszív zenékben utazó rajongóim számára olyan lesz ez, mint Jordan Rudess egy alternatív univerzumban!"

A lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Wired For Madness - Part 1
02. Wired For Madness - Part 2
03. Off The Ground
04. Drop Twist
05. Perpetual Shine
06. Just Can't Win
07. Just For Today
08. Why I Dream

A Dream Theater új albuma, a Distance Over Time februárban jelent meg. A zenekar július 25-én ismét Magyarországon koncertezik, a helyszín ezúttal Székesfehérvár és a FEZEN lesz. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.