Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Német kiadóhoz szerződött a szegedi The Southern Oracle

A müncheni Let It Burn kiadóval írta alá története első lemezszerződését a The Southern Oracle. Annak idején ennél a német cégnél kezdődött a Bridge To Solace pályafutása is. A kiadó manapság olyan bandáknak ad otthont, mint a Fear My Thoughts, a To Kill, a Blackout Argument vagy a Scars Of Tomorrow.

„Mindig is célunk volt, hogy a zenekar minden egyes lépésével újat adjon és előre mozduljon", mondja a szerződésről Bodócsi Imre gitáros. „Zeneileg, hangulatilag, technikailag sohasem lehet vége a fejlődésnek, mindig kell legyen egy új cél, ahova el kell jutnunk. A Let It Burn Records egy újabb lépés számunkra, hiszen segítségükkel beléphetünk nem csak Európa, hanem egy kicsit a világ kapuján is. A Let It Burn remek partnernek ígérkezik az utunkhoz." A kiadó a hivatalos sajtóhírben az egyik legjobb új modern metal zenekarként jellemzi a The Southern Oracle-t, amely mély, feledhetetlen nyomot hagy majd mindenkiben, aki meghallgatja őket.

A banda bemutatkozó nagylemeze Hellawakening címmel látta meg a napvilágot egy speciális, száz darabra limitált digipak CD formájában. Az album összes példánya gazdára talált internetes előrendelésben, így az előre tervezett hivatalos megjelenés és lemezbemutató napján, a The Black Dahlia Murder társaságában adott június végi budapesti koncertjükön már nem is volt kapható. Az újrakiadást a Let It Burn veszi majd szárnyai alá, de alapos változtatásokkal, így a lemez október 21-én végre rendes kereskedelmi forgalomba kerülhet, rajta bónuszként a zenekar 2010-es, hanghordozón eddig meg nem jelentetett kétszámos demójával, valamint a még Slaughter At The Engagement Party néven rögzített és szintén limitált kiadású bemutatkozó EP, az I Killed Everyone, Will You Marry Me? is. A megjelenést hivatalos online kiadás is kíséri a Let It Burnhöz tartozó Acuity Music gondozásában, extraként a CD bónuszai mellett egy Machine Head (Davidian) és egy Slayer (Disciple) feldolgozással.

 

Hozzászólások 

 
#4 M 2011-08-04 12:30
Idézet:
Jahát kicsit ötletesebb zene a Tankcsapdánál,t alán azért...


hát náluk nem nehéz ötletesebbnek lenni.
függetlenül ettől, mégegyszer nem hallgatnám meg a debütöt. a hype-ja sokkal nagyobb, mint a számai. legalábbis szerintem
Idézet
 
 
+1 #3 mrataxi 2011-08-04 11:44
az biztos, hogy magyar szinten már most kiemelkedő, reméljük, a következő lemez nemzetközi szinten is az lesz, sok sikert a fiúknak!
Idézet
 
 
#2 Hgt 2011-08-04 06:04
Jahát kicsit ötletesebb zene a Tankcsapdánál,t alán azért...
Idézet
 
 
#1 M 2011-08-02 19:32
Idézet:
A kiadó a hivatalos sajtóhírben az egyik legjobb új modern metal zenekarként jellemzi a The Southern Oracle-t, amely mély, feledhetetlen nyomot hagy majd mindenkiben, aki meghallgatja őket.


hát én már az előzetesektől sem estem hasra, a lemeztől meg végképp nem. de magyarként a legjobbakat kívánom nekik.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.