Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nem áll meg egyetlen albumnál a Last In Line

0109lilJimmy Bain tavalyi halála után egy ideig nem lehetett tudni, meddig mehet tovább az egykori DIO-hangszereseket tömörítő Last In Line, Vivian Campbell azonban most tiszta vizet öntött a pohárba: máris írja a dalokat a Heavy Crown album folytatására.

Noha egy ideig bizonytalannak tűnt a Last In Line jövője a Heavy Crown nagylemezt bemutató koncerteken túlmenően, most eldőlni látszik: a zenekar tartós jelenlétre készül, Vivian Campbell ugyanis máris dolgozik a folytatáson. „Megkezdtük a dalírást, vagy legalábbis én már megkezdtem", mondta a gitáros a Metal Express Radiónak. „Máris vannak ötleteim. Szerintem januárban kicsit összejövünk Los Angelesben zenélgetni, és további ötleteket dolgozunk majd ki. Vagyis mindenképpen lesz még egy lemez, de szerintem 2017 vége előtt nem fog megjelenni. Nekem is lesznek koncertjeim a Def Lepparddal, Vinnynek is akadnak elfoglaltságai, akárcsak Andynek és Philnek."

Mindebből az is egyértelmű, hogy Phil Soussan marad a basszusgitárosi poszton. A csapat őszi németországi fellépéséről itt írtunk.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.