Shock!

április 22.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Nem áll meg egyetlen albumnál a Last In Line

0109lilJimmy Bain tavalyi halála után egy ideig nem lehetett tudni, meddig mehet tovább az egykori DIO-hangszereseket tömörítő Last In Line, Vivian Campbell azonban most tiszta vizet öntött a pohárba: máris írja a dalokat a Heavy Crown album folytatására.

Noha egy ideig bizonytalannak tűnt a Last In Line jövője a Heavy Crown nagylemezt bemutató koncerteken túlmenően, most eldőlni látszik: a zenekar tartós jelenlétre készül, Vivian Campbell ugyanis máris dolgozik a folytatáson. „Megkezdtük a dalírást, vagy legalábbis én már megkezdtem", mondta a gitáros a Metal Express Radiónak. „Máris vannak ötleteim. Szerintem januárban kicsit összejövünk Los Angelesben zenélgetni, és további ötleteket dolgozunk majd ki. Vagyis mindenképpen lesz még egy lemez, de szerintem 2017 vége előtt nem fog megjelenni. Nekem is lesznek koncertjeim a Def Lepparddal, Vinnynek is akadnak elfoglaltságai, akárcsak Andynek és Philnek."

Mindebből az is egyértelmű, hogy Phil Soussan marad a basszusgitárosi poszton. A csapat őszi németországi fellépéséről itt írtunk.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hirdetés

Hozzászólások

Galériák

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2007. január 12.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2006. október 14.