Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Nem akarjuk beszüntetni a tevékenységünket azért, mert a rendszert nem az előadók támogatására tervezték”

Sleeps Society lesz a While She Sleeps új albumának címe. A lemez április derekán jelenik meg, és most bemutatták róla a Nervous című dalt.

1021wss

Újrahúzott üzleti hátteréhez kapcsolódó címmel, Sleeps Society néven adja ki új albumát április 16-án, amely egyben új üzleti modell kezdetét is jelenti a zenekarnál. A csapat eddig is kereste a saját, független megoldásokat, most pedig eltökélt szándékuk, hogy tényleg teljesen saját lábra állnak: beindították felületüket a Patreonon, ahol természetesen a havi tagdíjért cserébe rengeteg exkluzív tartalmat kínálnak majd a rajongóknak.

„Tizennégy éve működünk a zeneipar folyamatosan változó viszonyai közepette”, mondják. „A célunk, hogy fenntartható modellt teremtsünk az előadók és a kreatív alkotók számára, és elszakadjunk a hagyományos zeneipari sablonoktól: olyan rendszert építünk és fejlesztünk, amelyben a zenekar és a rajongók valóban egymásra támaszkodnak. Mivel az élő fellépések jövője bizonytalan, a Sleeps Society biztosítja a zenekar stabil létezését, és egyben lehetőséget teremt, hogy kapcsolatban maradjunk a rajongótáborunkkal, akiknek új módon szolgáltathatunk tartalmakat, kitöltve ezzel az élő zene hiányát. Ezekben a bizonytalan időkben mindez élet és halál kérdése a While She Sleeps számára. Nem akarunk mi is rákényszerülni a tevékenységünk beszüntetésére csak azért, mert a rendszert nem az whileshesleeps_celőadók támogatására tervezték.”

Az albumra az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Enlightenment(?)
02. You Are All You Need
03. Systematic
04. Nervous (feat. Simon Neil)
05. Pyai
06. Know Your Worth (Somebody)
07. No Defeat For The Brave (feat. Deryck Whibley)
08. Division Street
09. Sleeps Society
10. Call Of The Void (feat. Sleeps Society)
11. DN3 3HT

A lemez címadó dala és a You Are All You Need már ismert, most a Biffy Clyro frontemberével, Simon Neillel megerősített Nervous is meghallgatható. A banda legutóbbi lemeze, a So What? tavalyelőtt jött ki.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.