Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Nem a pénzért csinálom ezt, mivel nincs benne semmi pénz”

Szeptembertől ismét stúdiózik a Last In Line. A legklasszikusabb DIO-felállás hangszeresei által alapított csapat második albuma 2018 első felében jelenhet meg, és Vivian Campbell szerint aki kaszálási célokról beszél a zenekar kapcsán, annak fogalma sincs semmiről.

0307lil

Ősztől nekiáll második albuma, a kiválóan sikerült, tavalyi Heavy Crown folytatásának a Last In Line. A zenekar felállása változatlan a tavalyi turnés leosztáshoz képest, továbbra is Vivian Campbell gitározik, Vinny Appice dobol, Andrew Freeman énekel és a tragikus hirtelenséggel elhunyt Jimmy Bain helyére állított Phil Soussan basszusgitározik náluk. A banda producere ismét Jeff Pilson lesz. „Már a lemez kétharmada összeállt, és nagyszerűen szól”, mondta Campbell a Shut Up & Rocknak. „Kreatív nézőpontból előzetesen nem tudtam, hogyan működik majd a dolog Phil Soussannel, de most már boldogan mondhatom: remekül beilleszkedett. Abszolút érti, hogyan kell dalokat írni, és nagyon jól illik közénk. A dalok is állati erősek, Andy hihetetlenül jó szövegekkel és melódiákkal állt elő.”

Campbell az interjúban ismét visszautasította azokat a vádakat, amelyek szerint a Last In Line egyedül pénzszerzési célzattal állt össze. „Olvasom, ahogy a neten az emberek bemondják, hogy ez csak kaszálás, de kurvára fogalmuk sincs semmiről. Nem a pénzért csinálom ezt, mivel kibaszottul nincs benne semmi pénz. Egyedül az számít, hogy szeretjük csinálni. Novemberben lejátszottunk egy Európa-turnét, amire én magam vettem meg a repülőjegyemet. Én vagyok a saját roadom is, magamnak hangolom be a gitárt minden koncertre. Azért csinálom ezt, mert ezt akarom csinálni, ez a szenvedélyem: gitározni, mert tényleg kibaszott jó is vagyok benne. És ezzel a zenekarral más izmokra edzek, mint a Def Leppard. A Lepparddal is óriási koncerteket adunk, de ott mégis a vokálok jelentik számomra az igazi kihívást. Minden dalban vokálozunk, és elég nehezek is ezek a dallamok. A Last In Line-ban viszont minden a gitárról szól, itt nem is éneklek, és nem is szeretnék, mint ahogy a DIO-ban sem énekeltem soha, csak gitároztam. Lehajtom a fejemet, és a szart is kijátszom a Les Paulból.”

A csapat őszi németországi fellépéséről itt írtunk.

 

Hozzászólások 

 
#3 Mádi N. 2017-03-06 19:05
Épp a Shadow King lemez pörög nálam napok óta.:)
Sose voltam az a túlzott Campbell fan, szal lehet rossz indulatúnak fog tűnni, de azért az a kéz már "elkopott" elég rendesen sztem...
Idézet
 
 
+3 #2 BSND 2017-03-06 12:44
Idézet - Gazdag Illés:
Fura ez a nyilatkozat annak fényében, hogy Vinny Appice azért lépett ki a Kill Devil Hill-ből mert ebben a formációban több pénz van.

Ez tényleg így van, de Vivian nyilván a Def Leppardhoz mérten mondja ezt.
Idézet
 
 
+8 #1 Gazdag Illés 2017-03-06 12:35
Fura ez a nyilatkozat annak fényében, hogy Vinny Appice azért lépett ki a Kill Devil Hill-ből mert ebben a formációban több pénz van.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.