Shock!

június 13.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Neither Land Nor Sea címmel érkezik év végén az új Magma Rise

Új lemezzel jelentkezik idén a Magma Rise. A zenekar ugyanakkor az év végén esedékes megjelenésig sem tétlenkedik.

0307magma

Hatékony év elé néz a Magma Rise, több fronton is mozgalmas hónapok várnak a fővárosban működő doom metal csapatra. Ami már biztos, hogy tavasszal érkezik a 2021-es To Earth To Ashes To Dust vinyl kiadásban, májusban rövid turnét bonyolítanak le Nyugat-Európában. Ezen két dátum már fix, május 11-én a németországi Göppingenben játszanak, ahová kis túlzással már hazajárnak, 13-án pedig egy kisebb holland doom fesztiválon, a Little Devil Doom Dayen lépnek színpadra Tilburgban.

További jó hír, hogy már készül az új Magma Rise-album. „Most úgy alakult, hogy a negyedik lemezre Kolival ugrottunk rá ketten, és úgy felpörögtünk, hogy nem egészen két hónap alatt össze is raktunk nyolc dalt – mondja Holdampf Gábor énekes/basszer. – Most kezdjük a teljes zenekaros próbákat, tehát innentől fogjuk majd Sanyival és Lacival is közösen teljesen készre kidolgozni az anyagot. A jelenlegi tervek szerint ősszel rögzítenénk a számokat, és év vége felé szeretnénk megjelentetni a lemezt, aminek már a címe is megvan: Neither Land Nor Sea. Tehát teljesen időben vagyunk, tekintve azt, hogy nehezen tudunk összejönni próbálni, de szerintem ennyi idő szükséges lesz így is, hogy teljesen gatyába tudjuk rázni az összes dalt, mindenféle stressz nélkül. Kábé 40 perces játékidővel számolunk, mert egyrészt ez az a dalmennyiség, amit az ember egy szuszra végig tud hallgatni, másrészt már most felvetődött, hogy ez az album is megjelenhetne majd vinylen is.”

A zenekar az elmúlt hónapokban két koncertvideót is közzétett, a felvételek a tavaly december 16-ai Barba Negra-bulin készültek.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.