Shock!

április 16.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Négy decemberi latin-amerikai fesztiválon már biztosan ott lesz az újjáalakuló Pantera

0826panteraBejelentette első koncertjeit a Zakk Wylde-dal és Charlie Benantével újjáéledő Pantera. A zenekar idén decemberben négy fesztiválon is ott lesz.

A december 2-ai, mexikóvárosi Hell & Heaven Metal Festen lép először színpadra a több mint húsz év szünet után, a fedélzeten a két életben lévő eredeti tag, Phil Anselmo énekes és Rex Brown basszusgitáros mellett Zakk Wylde gitárossal és Charlie Benante dobossal kiálló Pantera. A zenekar ezután december 9-én, a Knotfest kolumbiai kiadásán folytatja a koncertek sorát Bogotában, majd december 11-én ott lesznek Santiagóban a chilei változaton, illetve a december 18-ai São Pauló-i verzión is.

A Dimebag Darrell és Vinnie Paul helyére bevett zenészek nyilatkozataikban hangsúlyozzák: a cél a Pantera autentikus megidézése lesz. „Nem állhatok úgy bele ebbe az egészbe, mint az Anthrax dobosa, hiszen akkor teljesen másként szólna minden – mondta Benante Eddie Trunk műsorában. – Ezért aztán úgy játszom majd, hogy ha lehunyod a szemedet, alapvetően olyan lesz, mintha Vinnie dobolna. Pontosan úgy játszom majd, mint ő." „Úgy kell megközelíteni a dolgot, mint amikor Ozzyval gitározom – tette hozzá Zakk. – Természetesen meg kellett tanulnom Randy Rhoads és Jake E. Lee témáit, és a Black Sabbath-dalokat is a lehető leghűségesebben kellett megszólaltatni az eredetiekhez képest. Charlie-nak pedig meg kell tanulnia Vinnie témáit. Mintha egy feldolgozásbandában játszanál. Ott van nekem is a Zakk Sabbath, ahol nyilván eszem ágában sincs belevariálni mondjuk a War Pigs szövegébe..."

A Pantera jövőre elvileg Európában is felbukkan majd egyes fesztiválokon. A zenekar huszonöt éve megjelent Official Live: 101 Proof koncertlemezéről az évforduló és a visszatérés kapcsán itt írtunk.

 

Hozzászólások 

 
#7 Equinox 2022-08-26 23:04
Latin*
Idézet
 
 
#6 Equinox 2022-08-26 23:03
Ez a felhozatal elmenne bármelyik Graspopnak egyébként. Kalap le. Örülünk, hogy Dél-Amerikában is ilyen erős a színtér (tudtuk, persze)
Idézet
 
 
#5 The_Sentinel 2022-08-26 22:36
Utolsó napon még Tormentor is lesz.
Idézet
 
 
#4 Venomádi 2022-08-26 20:58
És még így sem húzza el az egész fesztivált. A Pantera nélkül is igen emberes, komoly adag. Kicsit irigy vagyok.
Idézet
 
 
#3 KUF 2022-08-26 17:08
Jól mondta Zakk: "Mintha egy feldolgozás bandában játszanál".

Eltalálta, ez a mostani Pantera az is, egy tribute banda( az átlagnál ismertebb arcokkal), és soha nem is lesz több annál.

A mellékelt videóban szinte neon fénnyel virít:
" for the brother's"...MONEY
" for the fan's"...MONEY
" for the legacy's"...MONEY

Sosem gondoltam volna, hogy Anselmo ennyire jellemtelen, gerinctelen figura.
Idézet
 
 
#2 Árpi 2022-08-26 09:46
Huhh még a hideg is kirázott! Talán ennyire azért nem pofátlanok...Idézet - kiss gabor:
Ja, hogy ezt mar konkret ujjaalakulasken t kell kezelni? Eddig azt hittem, hogy ez csak egy hakni lesz a jol csengo nev moge bujva. Remelem odaig azert nem jutnak el, hogy lemezt is keszitsenek ebben a felallasban.
Idézet
 
 
#1 kiss gabor 2022-08-26 08:09
Ja, hogy ezt mar konkret ujjaalakulasken t kell kezelni? Eddig azt hittem, hogy ez csak egy hakni lesz a jol csengo nev moge bujva. Remelem odaig azert nem jutnak el, hogy lemezt is keszitsenek ebben a felallasban.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.