Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Nálunk nem is téma egy csomó olyasmi, amik miatt mások feloszlanak”

Az idők változásának legbiztosabb jele, hogy ma már a lemezfelvételekkel legendásan szőrözős, mindent patikamérlegen kielemző Def Leppard sem kíván stúdióba vonulni, ha úgy támad kedvük, hogy lemezt rögzítsenek. Ennek időpontja azonban még a jövő homályába vész…

„Az új anyag igazán jó, hard rockos cucc”, magyarázta Phil Collen gitáros a floridai The Patriot-Newsnak. „Arról fogalmam sincs, mikor jelenhet meg… Ez leginkább időbeosztás kérdése: azon múlik, mikor tudjuk felvenni a dalokat. Nem hinném, hogy stúdióba vonulnánk… Egy garázsban is mindent meg lehet csinálni ma már. Turné közben is felvettünk néhány dalt. Valami ilyesmiben gondolkodunk, nem pedig abban, hogy kiveszünk egy bizonyos időszakot, és utána egy teljes éven át felvételeket készítünk. Ma már nem erre tart a zeneipar, minden sokkal inkább a single-k köré összpontosul. Nem kell kihoznod egy lemezt, csak elcsepegtetned itt-ott egy-egy dalt.”

Collen szerint a Def Leppard egysége ma is töretlen. „Mind angol munkásosztálybeli háttérrel rendelkezünk. Rengeteg csapatot ismertem, akik igen gyengék a dolgok megvalósításában. A legkisebb apróságon is elvesztik a fejüket… Szerintem nálunk a hátterünk az, ami miatt ma is működni tudunk. Nálunk nem is téma egy csomó olyasmi, amik miatt mások feloszlanak."

A Def Leppard jelenleg az Egyesült Államokban turnézik a Poison és a nemrég új albummal jelentkezett Lita Ford társaságában. Habár legsikeresebb lemezük, a Hysteria a napokban volt huszonöt éves, a zenekar nem engedett a könnyű csábításnak, és nem játszik emlékturnét az 1987-es album tiszteletére. Két klasszikus daluk, a Rock Of Ages és a Pour Some Sugar On Me új verzióit ugyanakkor újravették a Tom Cruise-féle Rock Of Ages musicalhez, és ezek digitálisan meg is vásárolhatók. A csapat utolsó stúdióanyaga, a Songs From The Sparkle Lounge 2008-ban jelent meg.

 

Hozzászólások 

 
-2 #1 Bééééla 2012-08-13 21:55
Csak mások nem 15 évente adnak ki lemezt, csórikám....
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.