Shock!

május 05.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nagyon súlyos, de nem „ördögvillázós” metal Glenn Hughes új albuma

0807ghUtoljára 2008-ban, First Underground Nuclear Kitchen címmel adott ki önálló albumot Glenn Hughes, ám novemberben végre megérkezik a folytatás. A zene az énekes szerint nem a soulos-funkos vonalon mozog, hanem nagyon is masszív lesz.

„Lehet, hogy ez a legsúlyosabb lemez, amit valaha készítettem”, mondta az új lemezről Hughes a Billboardnak. „Persze nem akarom, hogy most bárki is azt higgye: amolyan ördögvillázósan kemény a zene, mert ez nem metal. De az biztos, hogy kibaszott súlyos. sűrű, sötét muzsika. Ez egy agresszív lemez, és minden egyes nyomorult dal azért kiált, hogy játsszuk élőben is.” A lemez címét egyelőre még nem tudni, de olyan számok kerülnek majd fel rá, mint a Let It Shine, a God Of Money vagy a Steady. Utóbbiban egyébként a Red Hot Chili Peppers ütőse, Glenn régi haverja és időnkénti zenésztársa, Chad Smith dobolt. Glenn fix társai a stúdióban egyébként Søren Andersen gitáros, Pontus Engborg dobos és Lachlan „Lachy” Doley billentyűs voltak.

Glenn ősszel a Living Colourrel közösen járja be Európát. A körút november 22-én startol Stuttgartban, és elsősorban nyugat-európai koncertekből áll, de november 23-án Prágát is érinti, ahol aránylag kényelmesen meg lehet nézni a két előadót. Hughes tavalyi bécsi bulijáról itt írtunk.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.