Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

My Dying Bride: augusztusban Balaton, szeptemberben Feel The Misery

0103mdbFeel The Misery címmel, szeptember 18-án jelenik meg a Peaceville gondozásában a brit My Dying Bride új, sorrendben tizenkettedik stúdióalbuma. A zenekar augusztusban Balatonszemesen, a RockPart fesztiválon is fellép.

Nyolc új, szokásosan epikus doomhimnuszt rejt majd a My Dying Bride friss, Feel The Misery című nagylemeze, amelyet a banda karrierje egyik legsúlyosabb, legsötétebb, legfenségesebb munkájának ígér. Az album abból a szempontból is kiemelt jelentőségű, hogy egyrészt a csapat fennállásának negyedszázados jubileumát ünnepli, másrészt itt tér vissza társaihoz Calvin Robertshaw, az eredeti gitáros, akit a tavaly nyáron távozott Hamish Glencross helyére hoztak vissza. Calvin annak idején 1990-ben csatlakozott a zenekarhoz, és legmeghatározóbb korai időszakukban ugyanolyan fontos részét képezte a My Dying Bride-nak, mint a két másik alapember, Aaron Stainthorpe énekes és Andrew Craighan gitáros. Calvin a tábort megosztó, kísérletezősebb 34.788% Complete lemez után távozott a fedélzetről 1999-ben.

0625mdbcA My Dying Bride új albuma Dewsburyben készült, ugyanabban az Academy nevű stúdióban, ahol annak idején az összes korai klasszikusukat készítették, a produceri és hangmérnöki feladatokat pedig ismét Rob Magoolagan látta el. Az album a hagyományos CD-, bakelit- és digitális kiadások mellett egy deluxe earbook formátumban is kijö bónuszokkal vastagabb booklettel. Az alapkiadásra az alábbi dalok kerülnek fel:

01. And My Father Left Forever
02. To Shiver In Empty Halls
03. A Cold New Curse
04. Feel The Misery
05. A Thorn Of Wisdom
06. I Celebrate Your Skin
07. I Almost Loved You
08. Within A Sleeping Forest

A My Dying Bride augusztus 7-én Balatonszemesen, a RockParton játszik. További információk itt.

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 Gábor 2015-06-25 17:31
8 szám? Akkor 80 perc lesz a játékidő... :)
Idézet
 
 
#1 U-dash 2015-06-25 10:13
Nagyon örültem Calvin visszatérésének . Remélem meglesz a pozitív hatása, az utóbbi pár album kicsit fáradtra sikerült. Amúgy tudtommal Calvin nem csatlakozott 90-ben, hanem négyen alapították, Aaron, Andrew, Calvin és Rick.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.