Shock!

június 02.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Minden egy: nézd meg a Moby Dick új videóját!

Terápia címmel jött ki a múlt hónapban az új Moby Dick-stúdióalbum. A zenekar most a Minden egy dalhoz készített videót.

0314md

Újabb rendhagyó videóval jelentkezett a Moby Dick. A magyar thrash metal alapcsapata ezúttal a Mindegy egy című dalhoz készített klipet, amely egyedi látványvilággal támogatja meg a szám hangulatát. A tavaly megjelent Okos világ klipjével együtt a Valóság és a Terápia című dalok után ez a negyedik új Moby Dick dal a Terápia lemezről, amelyhez videó készült.

„Első pillanattól nagyon tetszett az Auróra Rock n Roll című dalára készült videó, anno dicsértem is Vigiéknek meg Pusztai Zolinak”, mondja Schmiedl Tamás énekes/gitáros. „Azóta is a fejemben motoszkált, és most a Moby Dick új lemeze kapcsán újra szóba jött. Kérdeztem is Zolit, hogy nem tud-e összehozni az alkotóval, mert egy ilyesmit el tudnék képzelni a Moby Dick új albumához is. Innentől már felpörögtek az események, megcsörgettem a videó alkotóját, Fülöp Gábort, és nagyon szimpatikusan, örömmel fogadta az érdeklődésemet. Mondta, hogy küldjek át pár dalt és ha valamelyik beindítja a fantáziáját, akkor részéről működik a dolog, és rögtön neki is áll! Hamar jött a válasz, hogy a Minden egy az ő dala, így arra dolgozna szívesen.”

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Wendigo - Budapest, Vörös Yuk, 2007. február 24.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2006. október 14.