Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Mike Portnoy is részt vett a Dream Theater pénteki New York-i koncertjén

0306mpdtMárcius 4-én ismét együtt volt korábbi zenésztársaival Mike Portnoy: a Dream Theater volt dobosa részt vett korábbi csapatának New York-i koncertjén, és a színpadról James LaBrie üdvözölte is.

Megnézte a Dream Theater koncertjét pénteken este a New York-i Beacon Theatre-ben Mike Portnoy, aki lassan tizenkét éve távozott a zenekarból. „Harminchat év után végre megnézhettem életem első Dream Theater-koncertjét! – írta Mike a közzétett fotók kíséreteként. – Csodálatos este volt, nagyon örültem, hogy ismét együtt tölthettem némi időt a régi barátaimmal.” James LaBrie a koncert közben a színpadról is üdvözölte a régi kollégát.

Mike és John Petrucci baráti viszonyának töretlensége persze évek óta tudott, sőt, a páros az utóbbi években a gitáros szólóalbumán, illetve a Jordan Rudesst is soraiban tudó Liquid Tension Experiment tavalyi visszatérő lemezén is együtt zenélt. LaBrie-vel azonban az eddigi diplomatikus, de egyértelmű nyilatkozatok fényében fagyos volt a viszonyuk a távozása óta – utóbbi a mostani fejlemények fényében akár változhatott is.

Habár a fotók láttán a kommentszekciókban persze egyből beindult a találgatás Portnoy esetleges visszatéréséről, erről természetesen nincs szó. A Dream Theater május 10-én Mike Manginivel koncertezik Budapesten is a tavalyi A View From The Top Of The World lemez turnéján, a Papp László Budapest Sportarénában, Devin Townsend vendégeskedésével. Jegyinformáció és -vásárlás itt.

 

Hozzászólások 

 
#4 Simon Zoltán 2022-03-07 20:20
Idézet - Rcooley:
Vajon mit gondol a nélküle készült albumokról?

....szerintem
1.... kis média figyelem Neki és a D.T.-nek is.
2....hogy durván elfogytak az ötletek a fogós dalok Neki és a D.T.-nek is.
3....összeállna Ő még a Patás Ördöggel is de vele sem sikerült a világot megváltani. Nem sorolom fel az összes zenekarát .Születtek jó lemezek de alapvetően nem jobbak szerintem mint a D.T. nélküle készült lemezei ( nem vita indítónak írtam aki másképp gondolja le se írja, elfogadom a véleményét :) . ) Szerintem a D.T. sem attól "gyenge" mert a Labrie, így vagy úgy énekel stb. vannak nála sokkal rosszabbak a fénykorukhoz képest. ..egyszerűen nincsenek fogós dalok....talán még egyszer pár év múlva, lesz egy jobb periódusuk...akár együtt is....marketing szempontból biztosan sikeres lesz de....nem tudom.....
4. ...nehogy valaki elkezdje védeni őket vica verza IMÁDOM a D.T.-t a Sons of A..-t.a Winnery Dogs.t..stb. csak egyszerűen elfogytak...
Idézet
 
 
#3 Rcooley 2022-03-06 21:34
Vajon mit gondol a nélküle készült albumokról?
Idézet
 
 
#2 ProgFan 2022-03-06 16:18
Mike Pornoy nélkül sosem lesz ugyan olyan a DT, hozzátéve hogy már Petrucci is kezd kifogyni az ötletekből, James Labrie élő teljesítménye pedig kritikán aluli.
Jól elment mellettük az idő...

Ha már itt tartunk: Kevin Moore, Petrucci, Myung, Russell Allen, Mike Portnoy felállást megnéznék pár koncert erejéig. Habár nekem Rudess-szel nincs különösebb bajom, de a korai érában egyértelműen jobban passzolt Moore, aztán az Octavarium-nál már Rudess is összeszedte magát szóval mindkét oldalon voltak jó albumok.
Idézet
 
 
#1 Torzonborz 2022-03-06 14:02
Hűűű... de megöregedtek.

Kellene még egy olyan koncert, csak jobb minőségben, mint a When Dream and Day Reunited, ahova meghívják a régi tagokat egy kis közös zenélésre. De mindenki legyen ott. :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.