Shock!

március 07.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Midnight Blues Jam: kiadatlan Scorpions-felvétel Uli Rothtal

1105takenNovember 6-án, azaz holnap jelennek meg a Scorpions lemezeinek deluxe kiadásai, amelyek a zenekar fennállásának ötvenéves jubileuma alkalmából jönnek ki. Ezek közül most az 1977-es Taken By Force-hoz érkezett egy eddig kiadatlan demódal.

Nemrég mi is írtunk a Scorpions klasszikus In Trance lemezéről, és ha esetleg kimaradt volna nálad Klaus Meinéék ’70-es évek-beli, Uli Jon Roth gitárossal fémjelzett korszaka, most remek alkalom kínálkozik a pótlásra: több albumuk is kijön holnap ebből a korszakból remaszterizált extra verzióban, vastag booklettel, extra fotókkal, és ami a legfontosabb, számtalan érdekességgel. A banda most az 1977-es Taken By Force-ról tett közzé egy Midnight Blues Jam című, eddig ismeretlen szerzeményt, ez alább meghallgatható – a lemezre emellett olyan bónuszok kerülnek, mint a Suspender Love, illetve a Busy Guys, a Believe In Love és a Born To Touch Your Feelings kiadatlan demóverziói, valamint a Blue Dream egy befejezetlen instrumentális változata.

Legutóbb tavaly, egy Hősök terén rendezett ingyenes népünnepélyen játszott Magyarországon a Scorpions, de a zenekar 2016-ban is eljut hozzánk: a Live Nation bejelentése szerint jövő február végén ismét Budapesten, az Arénában koncerteznek. A buli a banda fennállásának ötvenéves jubileuma előtt tisztelgő turné része, amely egyben az idén kiadott, részben régi, átdolgozott szerzeményeket tartalmazó Return To Forever lemez bemutatásául is szolgál. A budapesti koncertre jegyek szeptember 4-én 10 órától kaphatók a www.livenation.hu oldalon keresztül. Limitált számban kiemelt állójegyek is elérhetők a három különböző áru ülőjegy és a normál állójegyek mellett. További részletek itt.

Matthias Jabsszal készített idei interjúnkat itt olvashatod.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2006. október 14.