Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Midnight Blues Jam: kiadatlan Scorpions-felvétel Uli Rothtal

1105takenNovember 6-án, azaz holnap jelennek meg a Scorpions lemezeinek deluxe kiadásai, amelyek a zenekar fennállásának ötvenéves jubileuma alkalmából jönnek ki. Ezek közül most az 1977-es Taken By Force-hoz érkezett egy eddig kiadatlan demódal.

Nemrég mi is írtunk a Scorpions klasszikus In Trance lemezéről, és ha esetleg kimaradt volna nálad Klaus Meinéék ’70-es évek-beli, Uli Jon Roth gitárossal fémjelzett korszaka, most remek alkalom kínálkozik a pótlásra: több albumuk is kijön holnap ebből a korszakból remaszterizált extra verzióban, vastag booklettel, extra fotókkal, és ami a legfontosabb, számtalan érdekességgel. A banda most az 1977-es Taken By Force-ról tett közzé egy Midnight Blues Jam című, eddig ismeretlen szerzeményt, ez alább meghallgatható – a lemezre emellett olyan bónuszok kerülnek, mint a Suspender Love, illetve a Busy Guys, a Believe In Love és a Born To Touch Your Feelings kiadatlan demóverziói, valamint a Blue Dream egy befejezetlen instrumentális változata.

Legutóbb tavaly, egy Hősök terén rendezett ingyenes népünnepélyen játszott Magyarországon a Scorpions, de a zenekar 2016-ban is eljut hozzánk: a Live Nation bejelentése szerint jövő február végén ismét Budapesten, az Arénában koncerteznek. A buli a banda fennállásának ötvenéves jubileuma előtt tisztelgő turné része, amely egyben az idén kiadott, részben régi, átdolgozott szerzeményeket tartalmazó Return To Forever lemez bemutatásául is szolgál. A budapesti koncertre jegyek szeptember 4-én 10 órától kaphatók a www.livenation.hu oldalon keresztül. Limitált számban kiemelt állójegyek is elérhetők a három különböző áru ülőjegy és a normál állójegyek mellett. További részletek itt.

Matthias Jabsszal készített idei interjúnkat itt olvashatod.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.