Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Miattam hátradőlhettek volna Slashék”

Január 12-én este ismét Scott Weilanddel áll színpadra Los Angelesben a Velvet Revoler, de továbbra sem tudni, kivel folytatják pályafutásukat, ha egyáltalán folytatják. Az egyik korábban kiesett jelölt, Corey Taylor saját véleménye szerint megfelelő ember lett volna a posztra.

„Azt hiszem, azt az attitűdöt vittem volna be a Velvet Revolverbe, amit Scott Weilandtől is vártak, de tőle csak a negatív oldalát kapták meg", mondta Corey az ESPN-nek. „Scott számomra mindig is olyan fickó volt, aki sokkal érdekesebb, ha éppen faszként viselkedik másokkal, mintsem ha éppen a színpadon van, hogy őszinte legyek... Már érted, csinálja ezt a gyíkszerű, különleges táncot meg mindent, de az azért elég gyorsan unalmassá válik. Ha jó frontemberre van szükség, nem megfelelő rá, mert a közönség szórakoztatása helyett inkább magába borul és magával foglalkozik."

Corey ugyan nem mondta ki ezekkel a szavakkal, de nyilatkozata alapján egyértelműnek tűnik, hogy ideális megfejtésnek tekintette volna magát a bandába. „Egyfajta hidat képeztem volna aközött, amilyen viszonyuk Axl Rose-zal volt a Guns N' Roses korszakban, és Scott-tal a Velvet Revolver sztori elején, csak éppen sokkal jobb hangulatban. Nekem is megvan a magam megfelelő hozzáállása, de ehhez képes vagyok akár egész kibaszott nap mosolyogni. Sok tekintetben hátradőlhettek volna velem, azt hiszem, hiszen nem kellett volna állandóan azon rettegniük, mit fog csinálni az énekes, képesek lesznek-e időben színpadra lépni, dühöngés nélkül koncertezni, és úgy eljátszani a nótákat, ahogyan azokat annak idején megírták. Én ugyanis szilárdan hiszek abban, hogy a rajongóknak azt kell adni, amit akarnak. Csinálja mindenki a saját dolgát, de a rajongókkal tisztelettel kell bánni. Csak miattuk tartunk ott, ahol tartunk, és ezért cserébe a legapróbb kibaszott apróságot is meg kell nekik adni, amit szeretnének."

Corey elsősorban Slash ellenállása miatt nem állhatott a Velvet Revolver élére, Duff McKagan és Matt Sorum támogatták volna a vele megerősített felállást. Taylornak egyébként nem ez az első negatív megnyilatkozása az utóbbi időkben Scott Weiland felé.

 

Hozzászólások 

 
+1 #3 Mr. Cool 2012-01-12 21:41
Régen Corey true arc volt, de most kurvára nem az...
Idézet
 
 
+1 #2 mrataxi 2012-01-12 16:07
van is annyi "furcsa" ember a szakmában, hogy bőven akad mit megmondani :)
Idézet
 
 
+4 #1 Kristof15 2012-01-12 14:52
Corey az utóbbi időben mindenkinek/ről megmondja a faszát, csak nehogy visszanyaljon a fagyi.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.