Shock!

október 28.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Metallica, Slayer, Machine Head és még sokan mások az idei Sonisphere-eken

Kiderült az első két európai Sonisphere fesztivál 2012-es menetrendje. A szervezők a jelek szerint igyekeznek biztosra menni, és mind Spanyolországban, mind Finnországban a Metallicát hívták meg első számú headlinernek. Természetesen a Larsék alá szervezett nevek is elég komolyak...

2012 első Sonisphere-jére Madridban kerül sor május 24-26. között, és az elsőszámú headliner a Metallica lesz, a második fő húzónévnek pedig a Soundgarden ígérkezik. A program természetesen nem merül ki ennyiben. Mint arra már több interjúban is utaltak az érintettek, idén nem várhatók Big Four koncertek – amelyek 2010-ben és 2011-ben hihetetlenül magasra tornázták a fesztiválsorozat ázsióját –, de a négy nagy képviseletében Lars Ulrichékon kívül a Slayer azért ott lesz a spanyol fővárosban, rajtuk kívül pedig a Within Temptation, a Mastodon, a Children Of Bodom, a Gojira, a Skindred és a Ghost is felbukkannak majd. A betépős vonal híveinek is érdemes elgondolkodniuk a fesztiválon, ugyanis egyszerre játszik a spanyoloknál a pár nappal később Magyarországot is érintő Kyuss Lives!, a Clutch és az Orange Goblin.

A június 4-én esedékes, egynapos finn Sonisphere-en a fenti nevek közül egyelőre a szintén headliner Metallica, a Gojira és a Ghost részvétele biztos, a nagyok közül pedig a Machine Head és az Amorphis igazolta vissza jelenését a fesztiválon. A Metallica mindkét eseményen teljes fekete albumot játszik majd.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.