Shock!

január 17.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Megjelent és letölthető a Megazetor új EP-je

Megjelent a Megazetor új lemeze, a Sandstorm In An Hourglass. Az EP – csakúgy, mint az előző Dying Process album – konceptanyag, amely ezúttal az idő témáját járja körül. A csapat hamarosan a Baltikumban turnézik, és ott lesznek a Wacken Metal Battle magyar változatának döntőjében is április legvégén.

A Sandstorm In An Hourglass keveréséért és a maszterért Vári Gábor, a Black Hole Sound stúdió atyaúristene volt a felelős, míg a borítót Fekete Csaba készítette. Az EP dalait először teljes egészében március 27-én adják elő a budapesti Showbarlangban, amely a Sandstorm Tour 2013 első állomása is lesz egyben. Ez a turné egy egyhetes körút lesz a balti államokban, kiegészítve egy-egy koncerttel Szlovákiában és Lengyelországban. További fontos információ a Megazetorral kapcsolatban, hogy bejutottak a Wacken Metal Battle következő fordulójába, így ők is fellépnek április 28-án, a Dürer Kertben rendezett döntőn.

Az EP és a bónuszként hozzá adott live felvételek (köztük egy Mastodon feldolgozás), valamint remixek name your price opcióval letölthetők a zenekar bandcamp oldaláról. Ugyaninnen a 2004-es The Drug You Daily Crave EP és a 2008-as Dying Process lemezük is leszedhető.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wendigo - Budapest, A38, 2005. április 29.

 

Wendigo - Budapest, Süss Fel Nap, 2004. november 23.