Shock!

november 19.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Megjelent és letölthető a Megazetor új EP-je

Megjelent a Megazetor új lemeze, a Sandstorm In An Hourglass. Az EP – csakúgy, mint az előző Dying Process album – konceptanyag, amely ezúttal az idő témáját járja körül. A csapat hamarosan a Baltikumban turnézik, és ott lesznek a Wacken Metal Battle magyar változatának döntőjében is április legvégén.

A Sandstorm In An Hourglass keveréséért és a maszterért Vári Gábor, a Black Hole Sound stúdió atyaúristene volt a felelős, míg a borítót Fekete Csaba készítette. Az EP dalait először teljes egészében március 27-én adják elő a budapesti Showbarlangban, amely a Sandstorm Tour 2013 első állomása is lesz egyben. Ez a turné egy egyhetes körút lesz a balti államokban, kiegészítve egy-egy koncerttel Szlovákiában és Lengyelországban. További fontos információ a Megazetorral kapcsolatban, hogy bejutottak a Wacken Metal Battle következő fordulójába, így ők is fellépnek április 28-án, a Dürer Kertben rendezett döntőn.

Az EP és a bónuszként hozzá adott live felvételek (köztük egy Mastodon feldolgozás), valamint remixek name your price opcióval letölthetők a zenekar bandcamp oldaláról. Ugyaninnen a 2004-es The Drug You Daily Crave EP és a 2008-as Dying Process lemezük is leszedhető.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Legfrissebb galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.