Shock!

november 30.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Meghalt Randy Coven

0522randyNoha a családtól egyelőre nem érkezett hivatalos megerősítés, a Facebookon több helyen – így például Jeff Scott Soto oldalán – is azt lehetett olvasni, hogy elhunyt Randy Coven. A basszusgitáros korábban számos kiváló zenekart erősített szólisztikus, technikás játékával.

Május 20-án, 54 éves korában, egyelőre ismeretlen okokból kifolyólag elhunyt Randy Coven. Az amerikai basszusgitárost a legtöbben talán a néhai Ark szuperprojektből ismerhetik, ahol két elképesztően kreatív, mágikus erejű nagylemezt is készített Jorn Lande, Tore Østby és John Macaluso társaságában, és a hívek a mai napig várják, hogy a dolognak valaha folytatása legyen – változatlan formában erre eszerint sajnos már nem lesz lehetőség...

Coven emellett játszott többek között a Holy Motherben, Jack Starr, Yngwie Malmsteen és Vitalij Kuprij zenekarában, a kérészéletű CPR projektben Al Pitrellivel és John O'Reillyvel, az utóbbi években pedig egy Shadow Eden nevű formációval koncertezett New York környékén. Amint megtudjuk, mi történt Randyvel, természetesen hírt adunk róla.

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 garfield 2014-05-22 11:40
azta rohadt, ez aztán jól tekerte....
R.I.P.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2006. október 14.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2005. február 16.