Shock!

október 20.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Meghalt Donny Hillier, Cliff Burton eredeti csapatának énekese

Elhunyt Donny Hillier, a Bay Area-i Trauma énekese. Cliff Burton eredeti zenekarának frontemberét rövid betegség után érte a halál.

0930dt

Szeptember 28-án meghalt Donny Hillier. A Trauma frontemberének tragédiájáról zenésztársai számoltak be, a pontos okokat egyelőre nem tudni, csupán annyit árultak el, hogy Donnyt rövid betegség vitte el.

A Trauma a mai napig arról a legismertebb, hogy a Metallica 1982-ben tőlük csaklizta el Cliff Burtont. Utóbbi távozása után 1984-ben még kiadtak egy lemezt Scratch And Scream címmel, majd nem sokkal később feloszlottak, hogy aztán 2013-ban újjáéledjenek: a felállásban Donny mellett Kris Gustofson dobos képviselte a régi felállást, de megfordult náluk a Testament klasszikus érájának basszere, Greg Christian is. 2018-ban a zenekar végre megjelentette második albumát As The World Dies címmel, utóbbi kapcsán mi is interjúztunk velük. A csapat jelenleg utóbbi folytatásán dolgozik, és abból ítélve, hogy a gyászközlemény szerint Donny utódjának nem lesz könnyű feladata, alighanem folytatni akarják a zenélést.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wendigo - Budapest, Rocktogon, 2007. április 29.