Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Meghallgatható az új Children Of Bodom címadója

I Worship Chaos címmel jelenik meg október 2-án a finn Children Of Bodom új albuma. Alexi Laihóék négyes felállásban, már a távozott Roope Latvala nélkül rögzítették a lemezt, amelyről most bemutatták a címadó számot.

0608bodom

Helsinkiben, a régi kollaboránssal, Mikko Karmila producerrel készítette el új, már kilencedik albumát a Children Of Bodom. „Most már közel vagyunk a legutolsó simításokhoz, és amennyire jól mulattunk a lemez elkészítése közben – de még inkább amennyire keményen, vért izzadva dolgoztunk rajta –, úgy vagyok egyre elégedettebb, meg persze izgatottabb is, hogy rászabadítsam ezt a káoszt a világ többi részére", mondja Laiho. „Szóval emberek, tegyétek fel a napszemüvegeiteket meg a bukósisakokat, mert nagyon sötét lesz, és lehet, hogy fájni is fog, de csak amúgy Children Of Bodom-módra, természetesen!"

0608bodomcBár nem értjük, hogy ha sötét lesz, akkor miért kell még pluszban napszemüveget is tenni hozzá, de nem baj, a lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. IHurt
02. My Bodom (I Am The Only One)
03. Morrigan
04. Horns
05. Prayer For The Afflicted
06. I Worship Chaos
07. Hold Your Tongue
08. Suicide Bomber
09. All for Nothing
10. Widdershins

A deluxe kiadásra bónuszok is kerülnek majd: a The Plasmatics Mistress Of Taboo-ja, Kenny Loggins Danger Zone-ja és az Amorphis Black Winter Daye. A banda másodgitárosa az aktuális koncerteken Antti Wirman , akinek neve nemcsak tesója, a billentyűs Janne miatt lehet ismerős, hiszen a gitáros utóbbi saját bandájában, a Warmenben gitározik immáron 2001 óta. A banda novembertől indítja az Európa-turnét, ahol co-headlinerként játszanak a Lamb Of Goddal, a Sylosis előzenekaroskodása mellett. A bécsi állomás november 26-án, a bécsi Gasometerben lesz. A Morrigan című, már ismert dal mellett alább a címadó szám is meghallgatható.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.