Shock!

augusztus 13.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Még erőteljesebb, még dallamosabb: The Wings Of War címmel jön az új Overkill

The Wings Of War címmel, február 22-én jelenik meg az Overkill tizenkilencedik nagylemeze. A legendás power/thrasherek nem sokkal később Budapesten is újból fellépnek.

1129overkill

A Nuclear Blastnél jön ki tél végén az Overkill következő nagylemeze, amelynek produceri feladatait D.D. Verni basszer és Dave Linsk gitáros látta el, a hangmérnöki és maszterelési felelősség pedig Chris „Zeuss" Harris vállát nyomta. A Travis Smith borítójába csomagolt album az első lesz a sorban, amelyen a tavaly csatlakozott Jason Bittner (Shadows Fall, Flotsam And Jetsam) játéka hallható. „Nagyon élveztük a The Wings Of War munkálatait", mondja Bobby „Blitz" Ellsworth énekes. „Valami régi tűnik most újszerűnek, hiszen változott a zenekar belső dinamikája Jason Bittner csatlakozásával. Az elejétől fogva nagyon kíváncsi voltam, mi sül majd ki ebből, és szerintem sikerült előrukkolnunk egy új, felfrissített Overkill-hangzással, amiben benne vannak a gyökereink, de a jelen is. Ez az új formula nemcsak több nyers erőt hozott a megszólalásunkba, de ebben több tér jutott a dallamoknak is, vagyis igazi win-win szituációról beszélünk. Az a lényeg, hogy az embert ne csak izgassa a változás, hanem váljon is annak részévé. Elárulhatom: a mai napig pokolian jó szórakozás Overkill-lemezeket készíteni!"

overkill_cA dallista az alábbi:

01. Last Man Standing
02. Believe In The Fight
03. Head Of A Pin
04. Bat Shit Crazy
05. Distortion
06. A Mother's Prayer
07. Welcome To The Garden State
08. Where Few Dare To Walk
09. Out On The Road-Kill
10. Hole In My Soul

A zenekar 2019. március 11-én a Barba Negrában játszik a Destruction, a Flotsam And Jetsam és a Meshiaak társaságában, méghozzá a legújabb Killfest turné keretében. A koncertre jegyek már kaphatók. Részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#4 Lantis 74 2018-11-29 22:18
Annak idején én a The Years of Decay albummal ismertem meg őket, és az most is favorit. Az évék során csináltak a srácok jobb és rosszabb albumokat is. Nekem a Decay mellett az Ironbound és az The Electric Age a kedvencem. Kíváncsi leszek az új anyagra.
Idézet
 
 
#3 RobRock 2018-11-29 12:50
Kíváncsi vagyok.....nagy kedvenc a zenekar, de az utóbbi két album nálam csak 10/8 pontosak, míg az előtte lévők, az Ironbound és a The electric age 10/10 pontosak....egy ici-pici pihenés, kreatív feltöltődés talán nekik sem ártana albumkészítés terén....ennyi albummal szerintem ők már turnézhatnának akár lemez nélkül is, 3-4 évig is...
Idézet
 
 
#2 Vajda Béla 2018-11-29 11:21
Amíg ilyen dalokat írnak (főleg az utolsó 2 perc):

https://www.youtube.com/watch?v=_U0g9AsieWY

Na meg a koncertteljesít ményük, addig ez nekem megfelel.
Idézet
 
 
#1 Így látja Roger 2018-11-29 10:03
Itt is le lehet írni amit a Primar fear kritikánál:
Lemez-turné-turné-lemez-turné-turné , két évente de minek.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wendigo - Budapest, Süss Fel Nap, 2004. november 23.