Shock!

április 14.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Máris nagyban készül Slash következő albuma

0121slashUgyan még csak szeptemberben jelent meg a legutóbbi World On Fire, máris dolgozik a folytatáson Slash és Myles Kennedy. A Guns N’ Roses volt gitárosa nyáron Magyarországon is újból fellép.

„Máris megkezdtük a munkát a következő lemez dalain”, mondta Slash a Classic Rocknak. „Legkönnyebben turné közben tudok dolgozni az új anyagokon, sokkal egyszerűbb ilyenkor írni, mint otthon. Szóval belekezdtem. Folyamatosan rögzítem az ötleteimet a telefonommal, a beállásokon pedig jammelünk. Így aztán összegyűlnek az ötletek, és amikor vége a turnénak, otthon már csak válogatni kell közülük.”

Slash július 1-jén a VOLT fesztiválon koncertezik. A soproni rendezvény további rockos irányultságú fellépői között a Motörhead, a Rise Against, a Parkway Drive és az Ignite is ott lesz. További információk folyamatosan itt.

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 bogar 2015-03-16 21:44
Idézet - Zsolti:
Hát, ha Slashen múlt volna, a Gunsban tuti nem uralkodik el a csigatempó. Mindig is kedveltem a fazont, de ez külön tetszik, milyen kreatív.


Valami olyasmit nyilatkozott, hogy mióta leállt a piával, drogokkal azóta unatkozik a turnékon, mert nem bulizik a többiekkel. Ehelyett gitározik a hotelszobában.
Idézet
 
 
+16 #1 Zsolti 2015-03-16 07:56
Hát, ha Slashen múlt volna, a Gunsban tuti nem uralkodik el a csigatempó. Mindig is kedveltem a fazont, de ez külön tetszik, milyen kreatív.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.