Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Marduk a RockParton

1012mardukA svéd Marduk is felsorakozott a RockPart fesztivál fellépői közé. Az augusztus 7-9. közötti, Balatonszemesen megrendezendő rendezvényen a Suicide Silence, a Turisas, a My Dying Bride, a Clawfinger és a The Dillinger Escape Plan képviseli a külföldi mezőnyt.

Az idei RockPart szombati napjának fényét emeli majd jelenlétével Svédország elsőszámú black metal-alakulata, a Marduk. Ekkor játszik majd a feszten a Tankcsapda, a Kowalsky meg a Vega, a Leander Rising, a Depresszió, az Auróra, a Rómeó Vérzik és a Hétköznapi Csalódások is, így vélhetően a rendezvény leglátogatottabb napja lesz augusztus 8-a.

Ami a további napi beosztást illeti, az augusztus 7-ei nyitónap külföldi headlinerei a Clawfinger és a My Dying Bride, a magyar főattrakció pedig a Subscribe, akik egyik utolsó koncertjüket adják Balatonszemesen. Szintén pénteken lehet számítani a Moby Dick, a Nevergreen, az Alvin és a mókusok, az Omen, az Akela és az Apey & The Pea jelenésére. Augusztus 9-e két külföldi nagyágyúja a Suicide Silence és a The Dillinger Escape Plan, de ezen a napon játszik a Turisas, a Road, a Blind Myself, a Paddy and the Rats, a Dalriada, a Bloody Roots és a Tales Of Evening is. További információk itt.

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 Nornagest 2015-05-01 02:21
Idézet - ddrum77:
de jó, jönnek a fényérzékeny pandamacik a vicces "zenéjükkel"
csak nehogy megártson nekik a napfény

Kíváncsi vagyok hogy te milyen műfajban tettél le az asztalra alapkőnek számító albumokat. Ha bármilyen téren felülmúlod a fényérzékeny pandamacikat, ne habozz megosztani a nagyérdeművel! Te nyilván jobbat alkotsz minht ez:http://www.shockmagazin.hu/klasszikushock/marduk-those-of-the-unlight
Idézet
 
 
-3 #1 ddrum77 2015-04-30 10:50
de jó, jönnek a fényérzékeny pandamacik a vicces "zenéjükkel"
csak nehogy megártson nekik a napfény
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.