Shock!

december 10.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Már Page szerint sem lesz soha többé Led Zeppelin

Az újjáalakulásra évek óta következetesen nemet mondó Robert Plant után most már Jimmy Page sem lát esélyt arra, hogy valaha is ismét aktivizálja magát a Led Zeppelin. A gitáros szerint egyszerűen kifutottak az időből.

0328ledzep3

„Nagyon erősen kétlem”, felelte Jimmy Page a Planet Rocknak, amikor arról kérdezték, várható-e még bármilyen aktivitás a Led Zeppelintől a jövőben. „Szembe kell néznünk a tényekkel. Több mint tíz év telt el az O2-es koncert óta, ahol sikerült összehoznunk egy tényleg komoly fellépést, de ezt leszámítva nagyon hosszú ideje nem csináltunk már semmit, szóval erős kétségeim vannak azt illetően, hogy még valaha is belefognánk bármi másba. Őszintén úgy gondolom, hogy kifutottunk már az időből ehhez.”

Ugyanakkor mindez nem jelenti azt, hogy Page nem dolgozik tovább a Led Zeppelin-archívumban talált ritkaságok piacra dobásán. Noha nem árult el sokkat a részletekről, de egy koncertlemez például még idén kijön a csapattól. „Nagyon eltér a már megjelentektől. A How The West Was Wonnal vagy a The Song Remains The Same-mel összehasonlítva más nézőpontot ad majd, és nagyon várom, hogy a közönség hallhassa. De lesz még sok egyéb kiadvány is, fogalmazzunk úgy, hogy a következő tíz évben.”

Robert Plant énekes pár éve – az érintettek által cáfolt módon, de hát ugye nem zörög a haraszt… – egy 800 millió dolláros ajánlatot is leszavazott egy speciális koncertsorozatért.

 

Hozzászólások 

 
+12 #4 Zsolti 2018-02-21 12:09
1980-ban (38 éve!) nem azért oszlottak fel, mert megunták a közös zenélést, hanem mert az egyik tag meghalt - aki történetesen a világ (egyik) legjobb dobosa volt. Pótolhatatlan.
Az is csoda, hogy azóta néha-néha egy-egy koncert erejéig összeálltak egyáltalán.
Idézet
 
 
+8 #3 Codename333 2018-02-21 10:01
Már rég kifutottak az időből.....meg nem értem ezt is miért kell úgy erőltetni mint minden évben mondjuka Pantera újjáalakulást.....Robert Plant nem akarja és kész.Nyílván meg vannak rá az okai...fölösges már ezt is mindne évben felhozni...
Idézet
 
 
+4 #2 abdool 2018-02-21 09:42
bácsik már. a led zeppelin számomra mindig is a kirobbanó, zabolázatlan energiáról is szólt, jó, hogy egy tangerine vagy that's the way-t nyilván csodásan el tudnának játszani még most is, de egy immigrant songot már nemigen.
Idézet
 
 
+7 #1 chris576 2018-02-21 08:28
De miért is kellene összeállniuk ismét?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.