Shock!

május 01.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Már dolgoznak a Hollywood Vampires koncertjének pótlásán

Egyelőre nincs hivatalos indoklás arra nézve, miért maradt el az utolsó pillanatban a Hollywood Vampires budapesti koncertje, de a szervezők már tárgyalnak a pótlásról. A július 18-ai bulin információink szerint egy különleges vendég is tiszteletét tette volna.

0424vampires

Gyakorlatilag közvetlenül a hivatalos kezdés előtt mondták le a Hollywood Vampires július 18-ai budapesti koncertjét. A zenekar egy rövid posztban előre nem látott akadályokra hivatkozva kért elnézést a közönségtől, a szervező Green Stage Production közleményéből pedig arra lehet következtetni: a törlés a szervezőket is hidegzuhanyként érte. „A Hollywood Vampires turnémenedzsmentje a mai napon lemondta váratlan körülményekre hivatkozva a budapesti Hollywood Vampires-koncertet, közvetlenül kezdés előtt, úgy, hogy a szervező és a produkció részéről teljes mértékben minden készen állt a kezdéshez. A szervezők már tárgyalnak, hogy mielőbbi új időpontot tudjanak egyeztetni a produkcióval. A jegyekkel kapcsolatos információkat hamarosan megosztjuk veletek" – írták.

Lapinformációk szerint a koncert lemondását Johnny Depp váratlan rosszulléte okozta, ezt az értesülést azonban hivatalosan senki sem kommentálta. Ha lesz pótlás, egy nagy durranásról már biztosan lemaradnak a jegyvásárlók: a Shock! információi szerint a kedd esti koncerten a szintén Budapesten tartózkodó Slash is fellépett volna Alice Cooper, Joe Perry és Depp szupergroupjának különleges vendégeként.

Részletek folyamatosan itt.

 

Hozzászólások 

 
#10 Goodbye 2023-07-20 10:58
Közben olvasom, hogy valaki pezsgőt is kért a tegnapi koncertre, szóval esélyes, hogy Dizzy vagy az újabb tagok azért vevők az ilyesmire.
Idézet
 
 
#9 queensryche999 2023-07-20 08:11
Idézet - Goodbye:
Jó eséllyel sosem fog kiderülni az igazság. A mai koncert viszont kiràly volt.


Na, ennek örülök - nem voltam, de majd meglesem, ha felkerülnek róla anyagok.
Idézet
 
 
#8 queensryche999 2023-07-20 07:55
Idézet - Sinka Péter:
Mi az a "korábban"? (...)


Ezt Axl korábbi alkohol és kábítószer fogyasztására értettem.
A többiekhez képest (klasszik felállás) ő volt a legkontrollálta bb ebből a szempontból. Nála mondjuk enélkül is voltak problémák. :) Nyilván rengeteg buli volt akkoriban, de nem ő volt az, aki mértéktelenül ivott, a drogokhoz pedig a többiekhez képest (!) csak marginálisan volt köze.

Idézet - Sinka Péter:
Egyébként meg a Gunsban még mindig van négy másik zenész az őstagok mellett, de jól mondod: egy ilyen gépezetben mindig könnyű találni valakit, aki leül az emberrel inni.


Igen, a sleppel is ihatott, bár a Guns név kapcsán - a "hírnevük" miatt - sokan inkább a régi tagokra asszociálnak.
Idézet
 
 
#7 Goodbye 2023-07-20 06:59
Én se tartom túl életszerűnek, hogy emiatt maradjon el egy koncert, csak gomdoltam hogy megírom, a semminél amit mondanak az esetről, ez is több.
Idézet
 
 
#6 Goodbye 2023-07-20 00:47
Nem is veszem készpénznek, azért írtam, hogy állítólag. És a Gunsban vannak elegen ahhoz, hogy aki inni akar, az találjon hozzá társaságot. Mellesleg a Hollywood Vampires is elég népes társaság, bárki kiüthette magát. Jó eséllyel sosem fog kiderülni az igazság. A mai koncert viszont kiràly volt.
Idézet
 
 
#5 Sinka Péter 2023-07-19 22:54
Idézet - queensryche999:
Idézet - Goodbye:
Állítólag felöntöttek a garatra a Gunsos fiúk társaságában


Az érdekes, mert Duff tuti nem iszik (egészségügyi okokból) és Slash is absztinens már vagy 15 éve, Axl pedig korábban sem volt egy party-arc. Persze a "stábból" mulathatott másokkal is


Mi az a "korábban"? Valószínűleg miután mindenki elment mellőle, már tényleg ilyen volt, de az egyik Metallica-könyvben esett arról szó, hogy azon a bizonyos közös turnén, amin Hetfield megégett, még a saját bandatagjainak is túl sok volt néha, hogy minden koncert mellé egy tematikus buli is járt.

Egyébként meg a Gunsban még mindig van négy másik zenész az őstagok mellett, de jól mondod: egy ilyen gépezetben mindig könnyű találni valakit, aki leül az emberrel inni. Noha ez a "merchpultos ismerős hallotta valahonnan" azért tényleg kacsaszagú.
Idézet
 
 
#4 queensryche999 2023-07-19 17:47
Idézet - Goodbye:
Állítólag felöntöttek a garatra a Gunsos fiúk társaságában. Egy heszínen dolgozó merchpultos ismerőstől van az infó, de ő is csak hallotta még tegnap. Mindenesetre érdekes, hogy nincs hivatalos magyarázat. Talán egy friss albumot is kihoznak mire visszatérnek. Egy vendégszereplés a mai koncerten csodás kenne.


Az érdekes, mert Duff tuti nem iszik (egészségügyi okokból) és Slash is absztinens már vagy 15 éve, Axl pedig korábban sem volt egy party-arc. Persze a "stábból" mulathatott másokkal is - és tudjuk, hogy Johnny szereti az italt -, de a magam részéről nem venném készpénznek ezt a verziót.
Idézet
 
 
#3 Goodbye 2023-07-19 15:26
Állítólag felöntöttek a garatra a Gunsos fiúk társaságában. Egy heszínen dolgozó merchpultos ismerőstől van az infó, de ő is csak hallotta még tegnap. Mindenesetre érdekes, hogy nincs hivatalos magyarázat. Talán egy friss albumot is kihoznak mire visszatérnek. Egy vendégszereplés a mai koncerten csodás kenne.
Idézet
 
 
#2 nikfisz 2023-07-19 09:16
Azért kiváncsi lennék rá,mennyien mentek volna el erre a haknira?!
Idézet
 
 
#1 Légyölő Gabóca 2023-07-19 09:00
Szikora is újra felkészül... vajon kit gáncsol ki legközelebb? :D

Bocs, csak más helyeken 30-ból 27 hozzászólásban Szikorára hivatkoztak, hogy miatta maradt el. Elgurult a humorbonbon. :)))
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.