Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Már a Manowar sem bízik a CD-ben?

Úgy látszik, már a legkonzervatívabb csapatok is kezdik belátni, hogy a hagyományos utaknak leáldozott: az új Manowar album, a The Lord Of Steel először digitális formában jön majd ki, ezt pedig egy speciális magazinos kiadást leszámítva csak másfél hónappal később követi a hagyományos CD, ami több mint egy hónapon át kizárólag a bandától rendelhető.

Digitális formában június 16-ától vásárolható meg a The Lord Of Steel című új Manowar nagylemez, június 26-ától pedig a brit Metal Hammer speciális limitált kiadásával együtt is beszerezhető lesz. Utóbbit leszámítva azonban egészen július 27-ig senki se reménykedjen kézzel fogható albumban: a CD-t csak július 27-től lehet rendelni, méghozzá kizárólag közvetlenül a zenekartól. A hagyományos bolti terjesztés szeptember elejétől veszi majd kezdetét.

A Ronald Prent és Darcy Proper segítségével készített album egyébként hamisítatlan Manowar anyagnak ígérkezik, és olyan dalokat rejt majd, mint az Annihilation vagy a Hail, Kill And Die! vagy az El Gringo. „Ez a lemez a brutalitásról és a nyers erőről szól", magyarázza Joey DeMaio basszusgitáros. „Le fogja vinni a rajongók fejét! Eleinte konceptalbumban gondolkodtunk megint, de végül más inspirációk értek minket, amik teljesen más irányba vitték el a lemezt. Rengeteg munkát öltem abba, hogy felkutassam a világ legjobb mikrofonjait és gitár-előerősítőit. A basszushangzás halálos, egyszerűen leírhatatlan, és a dobokon is állati sokat melóztunk, hogy Donnie Hamziknek is legyen elég helye nyújtózkodni. Eric pedig egyszerűen mindennél hatalmasabb, mint mindig."

Aki élőben is látni szeretné Joey-ékat, annak a digitális megjelenés napján, június 16-án Bukarestig kell utaznia az Ost Festre. A június 15-17. közötti fesztiválon a Manowar mellett olyan nagyágyúk teszik tiszteletüket, mint a Mötley Crüe, a Megadeth, a Motörhead, a Dimmu Borgir, a Europe, a W.A.S.P., az Overkill, az Exodus vagy a Lake Of Tears.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.